Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihaela Rădulescu, în vacanță cu iubitul Felix și cu fiul Ayan. Ce destinație au ales

Mihaela Rădulescu se bucură de o vacanță binemeritată zilele acestea. Pe rețelele de socializare a dezvăluit că se află în Saint Tropez, alături de persoanele cele mai importante din viața ei: iubitul Felix Baumgartner și fiul Ayan.

Pe Instagram, Mihaela Rădulescu ține legătura cu fanii ei și tot acolo postează zilnic imagini sau clipuri din viața ei de zi cu zi de la Monaco. Acolo locuiește de ani buni.

Iată că de data aceasta vedeta se află într-o altă locație exclusivistă. Se bucură de vremea bună și de clipe de relaxare la Saint Tropez. Nu e singură, ci însoțită de fiul Ayan și de iubitul ei, de celebrul Felix Baumgartner.

Vedeta i-a pozat pe cei doi la o masă în fața piscinei, iar apoi a urcat imaginea pe Instagram. Și ea a făcut o fotografie alături de fiul ei. Ayan Schwartzenberg e surprins de la spate alături de mama lui. Se poate observa că tânărul a depășit-o în înâlțime.

Și Felix Baumgartner a publicat imagini pe Instagram din Saint Tropez, una chiar cu Mihaela Rădulescu.

Ayan Schwartzenberg are 16 ani. Tânărul nu e foarte activ în mediul online, are cont de Instagram, dar nu postează așa de des.

Cea mai recentă postare a lui e din iulie 2020, apare la bustul gol.

În urmă cu ceva vreme, Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțurile sale.

„Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevărul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!. Atunci când a fost întrebată în ce măsură se simte vinovată de destrămarea căsniciilor sale, vedeta a fost sinceră.

„Privind la rece, o singură căsnicie m-a făcut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și am crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a mai adăugat vedeta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *