Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Marian, fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei „Nu mai spuneți că s-a sinucis”

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, continuă cu acuzațiile la 11 ani de la moartea artistei. Bărbatul susține că nu a fost vorba de o sinucidere și îl acuză în continuare pe Petru Mircea, fostul soț al regretatei cântărețe.

Pe data de 14 iulie se împlinesc 11 ani de când Mădălina Manole a murit. Marian Manole le-a transmis fanilor artistei să nu mai spună despre aceasta că s-ar fi sinucis, căci nu este așa.

”Bună dimineața, dragi fani ai MADALINEI MANOLE de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!”, a postat fratele regretatei Mădălina Manole pe contul său de Facebook.

Fratele artistei crede cu tărie și acum că vinovatul pentru moartea Mădălinei este Petru Mircea. Acesta a mai precizat că, în urma cercetărilor făcute de către persoanele avizate și criminaliști, Mădălina Manole nu s-a sinucis!

”Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a mai scris Marian Manole.

VEZI ȘI: Ultimul interviu oferit de tatăl regretatei Mădălina Manole. Ce a spus despre fiica lui

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *