Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 16 iunie 2021. Leii pot face cheltuieli nejustificate

Horoscopul zilei de 16 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu au tendința de a cheltui peste măsură.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14 – 20 IUNIE 2021. LEII POT AVEA PARTE DE DEZILUZII)

Horoscop Berbec

Berbecii sunt mai concentrați astăzi pe muncă, pe ceea ce au de făcut, fie acasă, fie la serviciu și simt nevoia să fie utili. Nativii își îndeplinesc cu spor sarcinile, sunt activi și dau dovadă de multă responsabilitate. Eficiența decare dau dovadă astăzi îi va ajuta să-și rezerve timp și pentru relaxare sau alte preocupări care vizează starea de sănătate.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii și nativii resimt nevoia de a fi alături de persoana dragă, de a petrece timp cu copiii. Se întrevăd momente de calm și liniște, în care nativii devin mai îngăduitori, mai atenți la nevoile persoanei iubite. Horoscopul de astăzi le recomandă o cină romantică. Cei singuri pot răspunde unei invitații în oraș.

Horoscop Gemeni

Gemenii rezolvă astăzi chestiuni ce țin de locuință și familie. Dacă au de umblat după acte pentru casă și de reglementat situații cu administrația de locatari sau orice alte contexte ce vizează bunăstarea lor, patrimoniul, ar trebui să o facă astăzi, pentru că mâine s-ar putea să întâmpine unele obstacole și să aibă neînțelegeri cu cei cu care intră în contact pe astfel de teme.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt destul de atenți la comunicare și dialogul cu cei din jur este unul mai degrabă sobru, serios, decât unul emoțional. Mulți nativi reușesc astăzi să afle informații utile, importante, primesc răspunsuri și se pun la punct cu studiul. Horoscopul zilei îi susține pe cei care învață, dau examene, interviuri sau susțin ședințe.

Horoscop Leu

Este nevoie ca cei născuți în zodia Leu să fie mai atenți, mai cumpătați în cheltuieli. Aspectele din prima parte a zilei pot influența nativii într-un sens mai puțin favorabil și pot face excese, nefiind exclus chiar să piardă bani dacă nu sunt atenți. Totodată, horoscopul zilei le cere să fie atenți și la plățile online, dar și la sumele încasate, la semnăturile de aprobare pe care le dau pentru o plată.

Horoscop Fecioară

Luna tranzitează astăzi zodia Fecioară și se află în aspecte benefice, plăcute, ceea ce denotă că nativii se simt bine la modul general și le se activează puternic trăsăturile specifice. Astfel, pot fi mai răbdători, mai analitici și mai atenți la detalii ca niciodată. De asemenea, nativii sunt mai atenți la nevoile lor și asta îi poate ajuta să se preocupe și de satisfacerea unor plăceri personale.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de tranzitul Lunii prin sectorul subconștientului, însă astăzi nu va forma aspecte îngrijorătoare pentru nativi, semn că este o zi favorabilă să se mai liniștească mental, să încerce să-și pună ordine în idei și chiar să se detașeze de niște frământări recente. Horoscopul de azi le cere odihnă, meditație și relaxare, ingrediente care vor contribui semnificativ la o stare generală de bine.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion caută compania prietenilor, însă o fac mai degrabă pentru că au nevoie de ajutor, decât pentru că au nevoie de distracție. Nativii pot apela la cunoștințe care au funcții sau autoritate într-un enume domeniu, pentru a le înlesni un traseu. Un proiect de grup poate avea parte de succes și oportunități de creștere grație unor sponsori, a susținerii cuiva important.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii ar trebui să aibă mai multă grijă la imagine, la reputație, la aspectele vieții publice și profesionale. Dacă nu este vorba de greșeli ale nativilor pe care le pot face din neatenție, poate fi vorba de colegi răuvoitori, de persoane bârfitoare care-i denigrează. Atenție mai multă și la concentrare. Ea există, însă posibil ca unele detalii să le scape nativilor.

Horoscop Capricorn

Capricornii reușesc astăzi să evite discuțiile în contradictoriu cu acele persoane care gândesc diferit față de ei și au principii de viață diametral opuse. Totuși, dacă vor fi ațâțați, aceia mai pătimași dintre nativi nu vor rămâne fără poziție și se pot impune cu hotărâre, chiar surprinzător pentru cei din jur. Horoscopul zilei le susține simțul practic și atenția la detalii.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători ziua de astăzi poate aduce unele limitări și nemulțumiri financiare, dar și o stare de agitație interioară, mai ales în contextul în care încă resimt careul format de cei doi guvernatori ai zodiei, Uranus și Saturn. Posibil ca teama de a pierde ceva sau pe cineva, frica de a pierde controlul asupra unui aspect din viața personală, le creează nemulțumiri și neplăceri.

Horoscop Pești

Luna tranzitează sectorul relațiilor celor născuți în zodia Pești, însă nu creează aspecte deranjante pentru nativi, astfel că nu poate fi vorba de conflicte cu partenerul, cât mai degrabă de o nevoie mai mare de înțelegere în cuplu. Relațiile profesionale sunt serioase, bazate pe atenție și simț practic. Posibile discuții legate de o asociere, de un contract de colaborare.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2021.)

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *