Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Am 47,6 kg. O să aflu joi sigur sexul bebelușului”. Când va naște fosta asistentă de la Neatza

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Roxana Vancea și-a provocat apropiații și fanii la o sesiune de Q & A pe Instagram Stories. Și nu, spre surprinderea ei, nu a primit întrebări doar despre minunea care îi crește în pântece, ci și despre fiul vitreg, Milan, despre soțul și soacra sa, dar și despre alte aspecte ale vieții. Fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit și când va naște. 

Roxana Vancea, noi dezvăluiri despre sarcină

Roxana Vancea a primit numeroase întrebări privind burtica de gravidă care, deocamdată, nu se vede, așa cum puteți remarca în imagini. Ei bine, potrivit mărturiilor sale, înainte să rămână gravidă, ea cântărea 47 de kilograme, iar acum, 47,6. Într-un alt IG Story, antrenoarea de fitness a mărturisit că înălțimea sa este de 163 cm, iar în altul, că își dorește să nască pe cale naturală.

Întrebată de o susținătoare care este sexul bebelușului, viitoarea mămică a răspuns: “70% mi-a zis că e băiat. O să aflu joi sigur. În noiembrie (n.r.: va naște)”. De altfel, Roxana Vancea a vorbit despre faptul că nu există o certitudine exactă privind sexul copilului și pe 27 mai, ziua în care a anunțat că ea și Dragoș Paiu urmează să devină părinți.

Sarcina vedetei are aproape 17 săptămâni, iar doctorița care o monitorizează i-a interzis să mai facă abdomene. Mulți dintre fani au avut curiozități și în legătură cu băiatul său vitreg, Milan, despre care unii au crezut, inițial, că ar fi al ei.

“Locuiește la noi de joi până luni. Luni, după grăniță, îl ia mama lui până joi, când îl luăm noi iar”, i-a răspuns Roxana Vancea unui internaut.

Răspunsurile oferite de Roxana Vancea la o sesiune de Q & A, realizat de curând pe Instagram StoriesVezi și: Anna Lesko, aproape goală pe Instagram! Cum a reacționat Roxana Vancea când a văzut ipostaza incendiară

Printre curiozitățile fanilor s-au numărat și cele legate de soacra brunetei, dar și despre tatuaje. Fosta asistentă TV a subliniat că nu știe câte desene și-a făcut pe trup și că plănuiește să își mai adauge… Întrebată dacă mama-soacră este deranjată de tatuajele ei, aceasta a mărturisit că nu i-a zis nimic în cei peste doi ani de relație pe care îi are cu Dragoș Paiu. Descoperiți în galeria foto a articolului și alte informații despre Roxana Vancea.

Roxana Vancea s-a cununat civil cu Dragoş Paiu în urmă cu aproape 2 ani

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu pe 19 decembrie 2019 – cununia civilă a fost organizată în mare secret, iar mirilor le-au fost alături doar câteva rude și prietenii apropiați. Cunoscutul antrenor de fitness are un băiețel dintr-o relație anterioară. Milan are trei ani și se înțelege de minune cu mama lui vitregă, care a făcut parte din echipa de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Nu rata: Însărcinată cu primul copil, Roxana Vancea se confruntă cu probleme de sănătate: “Mi-a fost rău”

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories / @roxanavancea

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *