Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pepe radiază de fericire lângă Yasmine Ody! Care este diferența de vârstă dintre cântăreț și prima lui iubită după divorțul de Raluca Pascu

Pepe radiază de fericire lângă Yasmine Ody, care este și fotomodel, și make-up artist. Între cei doi iubiți este o diferența de vârstă destul de mare și unii dintre fanii cântărețului sunt sceptici în privința duratei relației lor. Prima iubită cu care s-a afișat după divorț seamănă cu fosta soție, Raluca Pascu, după cum puteți observa în colajul de mai jos și imaginile din galeria foto a articolului.

Care este diferența de vârstă dintre Pepe și Yasmine Ody

În vârstă de 41 de ani, Pepe și-a refăcut viața amoroasă la patru luni după separarea oficială de Raluca Pascu; artistul și celebra brunetă au semnat actele de divorț pe 8 februarie 2021; custodia celor două fetițe este comună.

Conform unor surse din anturajul celor doi iubiți, între ei există o diferență de vârstă de aproape 16 ani – în prezent, Yasmine Ody are 26 de ani, iar Nicolae – Ionuț Pascu, așa cum se numește în buletin latino lover-ul, va împlini 42 de ani pe luna viitoare,  mai exact pe 20 iulie.

În primăvara lui 2017, când a filmat clipul melodiei “Sentimente Intense”, Pepe a fost machiat de Yasmine Ody… care acum îi este iubită! La acea vreme, el a publicat un mesaj emoționant în semn de mulțumire și respect pentru munca acesteia.

“Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc”, a scris cântărețul Pepe pe pagina sa de Facebook în urmă cu patru ani.

Colaj format dintr-o poză în care Yarmine Ody și Pepe apar pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei “Sentimente Intense” (foto stânga) și o imagine în care apare tânăra artistă singură (foto dreapta) © Facebook

Vezi și: Raluca Pascu, prima reacție după ce Pepe și-a asumat relația cu Yasmine Ody: “Mă simt invincibilă” | FOTO

Pepe își mai dorește copii

Într-un interviu acordat înainte să își asume relația cu Yasmine Ody, Pepe a mărturisit că s-ar însura pentru a treia oară dacă va găsi femeia potrivită și, desigur, ar mai experimenta rolul de tătic.

Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!, a declarat cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.

Nu rata: Pepe a recunoscut în direct! Artistul regretă că a divorțat de Raluca Pastramă: “Ea a pus punct”

Sursa foto: Facebook

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *