Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dilly Chilly, fosta concurentă de la „MasterChef”, este însărcinată în 7 luni. S-a întors recent din Mexic

Fosta concurentă MasterChef, Dilly Chilly, este gravidă: „Sunt onorată că sufletul m-a ales ca și gazdă”, a spus ea în direct la Pro TV. Cu aceeași energie debordantă pe care o emană dintotdeauna, și cu o siluetă de invidiat, Dilly a anunțat „La Măruță”, că este însărcinată în luna a șaptea și că a avut o singură dată pofte.

„Este copilul lui Dumnezeu, copilul Universului. Îmi doream să fiu mamă, dar nu am planificat când”, a declarat Alexandra Popescu (Dilly Chilly) când Măruță a vrut să afle de la ea cine este tatăl copilului și cum a luat decizia de a aduce pe lume un copil.

„Am fost în grădină și m-a mușcat o albină”, a spus ea răzând, dorind să păstreze încă misterul identității tatălui.

Pasionată de călătorii, Dilly a povestit una dintre cele mai frumoase amintiri ale ei: „L-am conceput în Wolf Canyon în Munții Albaștri, așa că va fi un pui de lup” și a continuat glumind: „Nici nu mai poți să călătorești. Pleci unu, te întorci doi”.

Proaspăt întoarsă din Mexic, ea a spus că bebelușul i-a cerut această vizită: „M-am încărcat cu energia mayasă”. Cât despre momentul nașterii, a recunoscut că vrea să rămână în țară: „Vreau să nasc în România, aproape de familia Popescu”.

În încheiere, Dilly a admis că nu a uitat de perioada petrecută în competiția culinară MasterChef: „Emisiunea a fost un proiect frumos care mi-a deschis drumul spre comunitatea frumoasă care mă urmărește”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *