Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum i-a spus Andreea Mantea lui Cristi Mitrea că e însărcinată. „Eram plecat. Alesesem să termin relația”

Cristi Mitrea a dezvăluit cum i-a spus Andreea Mantea lui Cristi Mitrea că e însărcinată cu copilul lui. Fiul celor doi are acum cinci ani, locuiește cu mama lui, dar foarte des își vizitează tatăl, au o relație bună, după cum a spus chiar luptătorul.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița”, de la Antena 1. Cei doi au format un cuplu în timpul show-ului de televiziune, dar și apoi, în viața reală.

S-au iubit timp de câteva luni, iar ulterior și-au dat seama că nu sunt compatibili.

„Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. Da, a venit și Andreea cu mine.

De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat.”, a declarat Cristi Mitrea în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

În cadrul interviului de pe Youtube, Cristi Mitrea, care nu e trecut ca tată în certificatul de naștere al fiului, a răspuns la unele întrebări pe care le-a evitat până acum. A dezvăluit cum a aflat de la Andreea Mantea că e însărcinată cu copilul lui.

El era plecat, alesese deja să termine relația. Ea i-a spus că își dorește să păstreze copilul orice ar fi.

„Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că,indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul.

Cum i-a spus Andreea Mantea lui Cristi Mitrea că e însărcinată. „Eram plecat. Alesesem să termin relația”

Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit”, a mai spus luptătorul MMA.

Recent, s-a aflat cine e iubita lui Cristi Mitrea. Sunt împreună de 4 ani, dar abia acum a recunoscut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *