Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine e Andra Marinescu, noul arhitect de la „Visuri la cheie”. Visa să devină procuror

Andra Marinescu e noul arhitect de la „Visuri la cheie”, sezonul 8. Ea e pregătită să construiască visuri noi și va face echipă cu Alex Gavrilescu, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu, în emisiunea de la Pro TV prezentată de Dragoș Bucur.

Noua arhitectă are o experiență de 15 ani în domeniu, iar pasiunea pentru munca ei a dus-o la următorul nivel, cel în care va aduce bucurie celor care au nevoie de ea.

Înainte să îmbrățișeze această meserie, ea visa să devină procuror.

„M-am hotărât că vreau să fac arhitectură fix cu 6 luni înainte de admitere, după ce o viață visasem că voi fi un procuror care va „povesti” dosare și va aresta răufăcătorii. Însă cu gândul că un job de 8 ore în fața unui calculator îmi va îngrădi complet dorințele mele independente, m-am întors la o pasiune a copilăriei – desenatul. Mi-am zis „ce poate fi așa greu?” Și iată-mă azi, aici, cu o meserie pe care o ador și pe care o fac din, și mai ales cu, pasiune.”, a declarat ea pentru click.ro.

Ea a mai adăugat că se simte liberă prin meseria prin care o face, că aceasta o lasă să creadă în orice. „Cerul nu este niciodată limita, ci doar încă o treaptă în evoluție. Mi s-a părut interesant cum poți combina artă și tehnic în același loc, cum poți crea sentimentul de acasă, cum poți naște orice dintr-un morman de beton amestecat cu apă și nisip. Arhitectura mi s-a părut mereu ca o joacă, joacă de-a frumosul pentru a aduce magie în viețile oamenilor.”, a mai adăugat ea pentru aceeași sursă.

„Visuri la cheie e o provocare pentru mine”

Când s-a aflat că Andra Marinescu s-a alăturat acestui proiect, arhitecta a declarat că pornește într-o nouă etapă în viața sa cu emoție și încântare.

„Mă bucur să mă alătur echipei «Visuri la cheie» și sunt sigură că, împreună, vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă. Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator.

Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație”, a spus Andra Marinescu la începutul lunii mai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *