Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Virgil Ianțu a revenit cu emisiunea „Copiii spun…”. Ce i s-a întâmplat în prima ediție

Virgil Ianțu a revenit cu emisiunea „Copii spun…”. Chiar în prima ediție, celebrul prezentator a avut parte de momente neașteptate alături de invitații lui, trei fetițe care l-au surprins cu răspunsurile lor.

Chiar pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, Virgil Ianțu a făcut publică prima ediție a emisiunii „Copiii spun…”. Nu a apărut pe micul ecran, pentru moment show-ul este doar în mediul online, pe Facebook și pe Youtube.

„Anul acesta se împlinesc exact 20 de ani de când am intrat prima oară în direct cu copiii. Vă spun sincer, dacă ar fi fost după mine, nu m-aș fi oprit niciodată.

Acum 20 de ani, poate că părul era ceva mai închis, așa că nu cu mult, așadar nu s-au schimbat foarte multe. Copiii mă cunosc foarte bine și toți spun că sunt preferatul lor.”, a spus el chiar în debutul primei ediții în care a avut trei invitați. Este vorba despre trei domnișoare: Erin, Alexia și încă o fetiță.

Prima e cea care l-a făcut pe prezentator să râdă cel mai tare. Erin e fiica cântăreței Sore.

„Eu sunt Erin. Mami cântă multe melodii. Da, e cântăreață. (…) Eu aș vrea să fac ce vreau eu. N-am voie să mănânc multe dulciuri.”, au fost cuvintele declarate de micuță care l-au făcut pe Virgil Ianțu să zâmbească.

Alexia a vrut neapărat să îi cânte lui Virgil Ianțu. Prezentatorul a avut parte de momente neașteptate, mulți copii l-au recunoscut, însă alții habar n-au avut cine e sau care e rolul lui în emisiune.

Pe Youtube, prima ediție are peste 100.000 de vizualizări.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dA9WUiP7_Qw” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

A doua ediție a emisiunii online „Copiii spun…cu Virgil Ianțu” a fost postată în mediul online acum trei zile și a strâns aproximativ 45.000 de vizualizări.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *