Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ramona Olaru, singurică și disponibilă?! La mașină nouă, curtezani noi!

Este singură, frumoasă, deșteaptă, iar curtezanii au reapărut de când și-a cumpărat un bolid în valoare de 35.000 de euro. Ramona Olaru nu pierde timpul deloc după despărțirea de Cuza de la ”Noaptea târziu”, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile grăitoare!

Zilele trecute, Ramona Olaru a ieșit la terasă din Capitală. Nu singură, ci împreună cu o prietenă. Din momentul în care s-a așezat la masă, asistenta de la ”Neatza” a fost luată în vizor de un crai, care la rândul său stătea la o șuetă cu amicii săi. După o scurtă discuție cu prietenii săi, care l-au îndemnat să o abordeze pe Ramona, curtezanul și-a luat inima-n dinți și s-a dus la masa blondinei. (CITEȘTE ȘI: RAMONA OLARU, GEST INDECENT LA TV. DANI OȚIL NU S-A ABȚINUT ȘI I-A ZIS ÎN DIRECT: “SE TRAGE DE CHILOȚEI DE CÂND A ÎNCEPUT EMISIUNEA”)

S-a așezat lângă ea, a făcut cunoștință cu amica Ramonei și apoi, cel mai probabil s-a confesat asistentei TV și i-a mărturisit că este un fan înfocat de-al ei. Nu de alta, dar imediat vedeta și-a deblocat telefonul mobil și a făcut un selfie cu junele. A urmat un flirt stângaci, câteva zâmbete din partea Ramonei, iar apoi curtezanul s-a mutat pe scaunul din fața blondinei încercând din răsputeri să-i intre în grații.

„Craiul” a plecat cu ”coada între picioare”

În tot acest timp, prietenii tânărului se distrau copios și vizionau sceneta cu foarte mare atenție. Din păcate, însă, ”Romeo de Capitală” nu părea să fie pe placul Ramonei Olaru. Încercând să o impresioneze pe colega lui Dani Oțil, acesta vorbea continuu. Părea să fie mai degrabă un monolog pentru că blondina era vizibil ”căzută” într-o stare de plictiseală. Așa că a început să dea scroll pe Instagram.

Într-un final, „craiul” și-a dat seama că-și pierde timpul și s-a întors cu ”coada între picioare” la masa lui. Ca să scape de glumele amicilor săi, tânărul a stat numai cu ochii în telefon. Doar că nu s-a lăsat! În timp ce prietenii săi au decis să se îndrepte spre casă, junele și-a aprins un trabuc, și-a luat rămas-bun de la aceștia și a mai făcut o ”încercare”. S-a pus, din nou, hotărât la masa fetelor. Doar că nici de această dată nu a avut sorți de izbândă. (VEZI ȘI: CUZA, DEZVĂLUIRI DESPRE ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE RAMONA OLARU: “SUFERINȚA A FOST UNA PUTERNICĂ”. S-A VORBIT DESPRE INFIDELITĂȚI | VIDEO)

Nici măcar când la masă și-a făcut apariția un alt june de-al ”cuceritorului”, cu care le-a făcut cunoștință domnițelor. Epuizată de insistențele tânărului, Ramona Olaru a cerut ulterior nota și împreună cu amica s-a îndreptat spre bolidul ei parcat lângă terasă.

Tânărul admirator s-a lăsat păgubaș într-un final

Ramona Olaru, mașină în valoare de 35.000 de euro

Ramona Olaru nu avea mașina ei, așa că, de-a lungul timpului, a găsit cea mai bună modalitate atunci când avea nevoie să se deplaseze prin oraș. Asistenta TV folosea o aplicație de închiriat autoturisme pentru a-și rezolva treburile. Asta… până în urmă cu aproape două săptămâni, când și-a achiziționat, în leasing, primul ei bolid. (CITEȘTE ȘI: DE CE NU SE MĂRITĂ DIN NOU RAMONA OLARU. “CÂND AM EU TIMP SĂ MAI AGĂȚ CEVA?” + CE REPLICĂ I-A DAT DANI)

Și-a dorit să aibă mașină bună, așa că a început să pună bani deoparte pentru a-și îndeplini cea mai arzătoare dorință. Astfel, Ramona Olaru a intrat în posesia unui BMW X4, alb, în valoare de 35.000 de euro, pe care a pus ochii în urmă cu câteva luni.

Ramona și-a cumpărat un BMW X4 (sursa FOTO: Instagram)

Ramona Olaru, relație cu năbădăi cu Cuza

După divorț, Ramona Olaru părea să-și fi găsit liniștea în brațele lui Cuza de la ”Noaptea târziu”. Cei doi erau îndrăgostiți lulea unul de altul și la un moment dat au decis să se și mute împreună. Din păcate, însă, relația lor nu a durat. Cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate și nu au vrut să vorbească despre motivele care au dus la despărțire, în ciuda faptului că Ramona publica mesaje cu subînțeles pe Instagram cu privire la cel care i-a fost iubit. (VEZI ȘI: RAMONA OLARU S-A FILMAT GOALĂ ÎN CADĂ. ASISTENTA DE LA NEATZA A TRANSMIS ȘI UN MESAJ CU TÂLC)

A urmat o tentativă de împăcare la începutul anului, atunci când cei doi au mers împreună în Egipt. Nu s-au afișat împreună, dar fanii sperau la o împăcare. Din păcate, nu a fost așa. Ramona și Cuza nu au reușit să își salveze relația și s-au despărțit definitiv.

Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit definitiv la începutul acestui an (sursa FOTO: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *