Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jane Martjewski, concurenta care a făcut senzație la „America’s Got Talent”. „Șansele mele de supraviețuire sunt de 2%”

Jane Martjewski a urcat pe scena de la „America’s Got Talent” și a făcut senzație. A impresionat cu talentul ei și a primit Golden Buzz din partea lui Simon Cowell. Tânăra și-a spus și povestea, este bolnavă de cancer.

Concurenta și-a făcut apariția la „America’s Got Talent” la fel ca orice alt participant. A urcat încrezătoare pe scenă și a răspuns la întrebările juraților.

„Bună! Mă simt așa de bine că sunt aici. Sunt din Ohio și am 30 de ani”, au fost primele cuvinte rostite de ea. Jane Martjewski a declarat apoi că va cânta o piesă inspirată din viața ei din ultima perioadă. Atunci a anunțat că suferă de cancer.

După interpretarea melodiei, cei patru jurați, Simon Cowell, Heidi Klum, Howie Mandel și Sofia Vergara, nu și-au putut ascunde lacrimile. Imediat Simon Cowell a făcut declarații și a surprins, i-a acordat concurentei Golden Buzz.

„Au fost niște cântăreți extraordinari în acest an… și nu voi spune DA. Îți ofer, în schimb, altceva”, a spus Cowell înainte să apese pe buton.

Jane Martjewski a îngenuncheat pe scenă, a plâns, iar la final a făcut o serie de dezvăluiri. „Șansele mele de supraviețuire sunt de 2%, dar 2% nu înseamnă 0%. Înseamnă ceva și mi-aș dori ca oamenii să știe cât de uimitor este…”, a mai declarat ea cu zâmbetul pe buze.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fagt%2Fvideos%2F543335423741478%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Foto: captură Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *