Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagine rară cu fiica Andreei Berecleanu. Cum a apărut Eva Zaharescu la o terasă din Londra

Fiica Andreei Berecleanu a atras atenția cu o imagine rară, postată pe rețelele de socializare. Eva Zaharescu e foarte activă pe Instagram, acolo postează clipuri și imagini din viața ei de zi cu zi din Londra, orașul unde studiază.

Din fostul mariaj cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu are doi copii, o fiică, pe Eva, și un fiu, pe Petru. Fostul cuplu a divorțat în primăvara anului 2013. Ulterior, celebra prezentatoare TV și-a refăcut viața, s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan.

De data aceasta, fiica ei e cea care atrage atenția. Eva Zaharescu are 19 ani.
Aceasta s-a mutat în toamna lui 2018 la Londra, pentru studii și s-a schimbat foarte mult în ultimii trei ani, trecând de la adolescenta ingenuă la tânăra atrăgătoare.

Este foarte activă pe Instagram, acolo postează aproape zilnic imagini sau clipuri din viața ei de zi cu zi. În Marea Britanie îmbină utilul cu plăcutul, merge la studii, dar are parte și de clipe de relaxare în diverse locații. Eva Zaharescu a fost pozată zilele trecute la o terasă din Londra, iar apoi a urcat imaginea în mediul online.

Poartă o ținută aparte, un top alb foarte decoltat, o pereche de blugi și o jachetă neagră.

Imagine rară cu fiica Andreei Berecleanu. Cum a apărut Eva Zaharescu la o terasă din Londra

Cei care o urmăresc au apreciat apariția ei, i-au oferit o mulțime de like-uri și comentarii, printre care și mama ei. Prezentatoarea de la Prima TV s-a arătat încântată de apariția fiicei.

Într-un interviu recent, Andreea Berecleanu a vorbit despre relația copiilor ei cu fostul soț, Andrei Zaharescu.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic și ei au trăit din acel moment alături de noua familie formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el. El nu și-a atribuit nici o secundă, nici atunci și nici în zilele noastre, rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor, ci rolul de prieten foarte bun.”, a declarat ea în podcastul lui Damian Drăghici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *