Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imagine

Horoscopul zilei de 14iunie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile.Nativii din semnul Gemeni trebuie să aibă mai multă grijă la imaginea lor, mai ales fiind vorba de imaginea profesională.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii trebuie să aibă mai multă grijă la comunicare astăzi pentru că îi poate lua gura pe dinainte și fără să vrea pot dezvălui secrete sau pot spune lucruri pe care ar trebui să le țină doar pentru ei. Riscul ar fi să-ți facă singuri rău și să-și pună bețe în roate. Horoscopul de azi le cere, de asemenea, atenție și la discuțiile pe care le poartă în mediul online sau la postările pe care le fac, pentru că afirmarea cu orice preț le poate fi dăunătoare.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taurpot primi astăzi șanse de a-și crește veniturile, iar acestea pot veni prin intermediul unor cunoștințe sau prieteni. Sunt posibile negocieri, renegocieri, poate noi oferte de muncă la care nu s-ar fi așteptat. Având în vedere temerile lor financiare din ultimul timp, nativii pot începe acum să se mai relaxeze.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte astăzi de un careu pe care-l face Soarele din zodia lor cu Neptun din zodia Pești, aspect tensionat care le cere mai multă grijă la comunicare și la ceea ce spun. Există șanse mari să-și strice imaginea și să-și păteze reputația sau o funcție să le fie afectată ca urmare a unor mărturisiri făcute. Horoscopul zilei le atrage atenția că este multă confuzie în mintea lor și pot comunica cu dificultate. Intuiția îi poate ajuta să se mobilizeze dacă este musai să ia o decizie.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Racs-ar putea să trăiască senzația că ceilalți le invadează spațiul, că nu mai au intimitate sau că sunt forțați să facă ceva ce nu-și doresc.Nativii nu trebuie să se raporteze prea mult la ceea ce spun ceilalți, la ceea ce cred ceilalți pentru că părerile negative care vin acum spre ei îi pot destabiliza emoțional și îi pot răni.

Horoscop Leu

Soarele, guvernatorul Leilor, face astăzi un careu cu Neptun, iar acest aspect poate aduce multă dezamăgire în viața nativilor și nu este exclus ca sentimentul să fie provocat de un prieten sau o persoană din anturaj, o persoană destul de apropiată lor. Un vis se poate nărui, însă indiferent de cât de mare este deziluzia, nativii ar trebui să vadă partea plină a paharului, și anume faptul că își dau seama de caracterul cuiva pe care se bazau.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de un careu pe care-l face Soarele cu Neptun, guvernatorul relațiilor lor, aflat chiar în sectorul relațiilor. Acest context poate prevesti o nemulțumire, o instabilitate, un moment tulbure în viața de cuplu, însă poate fi și de ajutor să vadă cu alți ochi partenerul de viață. Poate ceva a fost ascuns sub preș și acum se face lumină. Totodată, horoscopul zilei le cere să se folosească de acest context pentru a vedea dacă o relație merită sau nu să fie oficializată.

Horoscop Balanță

Balanțele s-ar putea să fie destul de confuze la locul de muncă, să fie nemultumite că implicarea colegilor într-un proiect nu este pe măsura implicării lorsau să resimtă o neliniște întrebându-se dacă sunt sau nu pe drumul cel bun. Nativii pot avea senzația că profesional lucrurile le scapă de sub control, însă pot folosi contextul pentru a-și trasa noi idealuri.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt destul de confuzi cu sentimentele lor și-și pot pune prea multe întrebări legate de povestea de iubire în care se află, legate de evoluția acesteia. Nativii se pot simți singuri, abandonați, pot avea senzația că partenerului nu le pasă de ei și de aici pot lua naștere frustrări emoționale, frici, stări angoasante. Horoscopul de azi le cere să evite investițiile pentru că pot să nu vadă prea clar o situație.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de un careu pe care-l face Neptun cu Soarele, aflat în sectorul relațiilor. Nativii pot descoperi că sunt destul de vulnerabili la anumite persoane, însă este vorba și de foarte multă confuzie vizavi de relația în care se află. Acest context îi poate ajuta să vadă o altă față a partenerului de viață și astfel să se reîndrăgostească sau să-și dea seama că nu sunt alături de cine trebuie. Săgetătorii trebuie să ia în calcul că în sectorul relațiilor retrogradează Mercur și le cere schimbarea modului de comunicare, dar și a atitudinii în cuplu, deci ar putea să fie vorba și de comportamentul lor care trebuie schimbat pentru a străluci alături de partener.

Horoscop Capricorn

Capricornii s-ar putea să resimtă o mare confuzie sentimentală acum și să le fie neclară situația pe care o trăiesc, mai ales dacă este vorba de o persoană nou intrată în viața lor. Incertitudinea aceasta îi poate ajuta să tragă multe concluzii importante. Nu este exclus ca cei singuri să nu înțeleagă mesajele, semnalele pe care le transmite o persoană care le place.

Horoscop Vărsător

Careul dintre Neptun și Soare, aflat chiar în sectorul iubirii, poate stimula Vărsătorii să acorde mai multă atenție unei povești de dragoste sau să facă pași spre cucerirea persoanei care le place. Mulți nativi se pot teme că rămân singuri și pot începe să creeze tiparul partenerului ideal, mai ales că acest acreu le stimulează imaginația, creativitatea și simțul artistic și îi face mult mai expresivi și pot manifesta mai ușor latura sentimentală.

Horoscop Pești

Neptun, guvernatorul celor născuți în zodia Pești, aflat chiar în semnul lor, face astăzi un careu cu Soarele, aspect care poate aduce dezamăgiri din partea celor dragi, nemulțumiri în familie sau legate de casă, posibil și de zona profesională. Nativii pot avea parte de o multitudine de sentimente contradictorii în această perioadă și confuzii destul de mari.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *