Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detalii despre starea de sănătate a soției lui Alexandru Arșinel: „Mă impresionează groaznic”

Alexandru Arșinel a vorbit, într-un interviu recent, despre starea de sănătate a soției sale, care se degradează pe zi ce trece din ce în ce mai tare.

Actorul spune că, pe lângă afecțiunile de care suferă, femeia care îi este alături de atâția ani a fost atinsă de depresie. Femeia a ajuns paralizată după un accident stupid.

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.

Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea “ Legendele”, de la Antena 1.

S-au căsătorit în 1968

Marilena și Alexandru Arșinel s-au căsătorit în 1968. Cei doi au împreună doi băieți, Bogdan și Cristian. Chiar dacă niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme celebrului lor tată spre o carieră în lumea artistică, actorul este extrem de mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat către agricultură.

Soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut direct în cap.

Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri. Marilena Arșinel are mare noroc de soțul ei, având în vedere că actorul îi este alături în permanență, scrie Ciao.ro.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *