Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce se întâmplă, de fapt, între Zanni și Adelina! Războinica a dat cărțile pe față. „Eram doar noi doi”

În ultima perioadă, de când echipele s-au unificat, la Survivor România au apărut unele apropieri pe care concurenții le-au sesizat imediat. Relația dintre Adelina și Zanni a fost destul de comentată de restul concurenților. Războinica a dat cărțile pe față și a spus ce s-a întâmplat între ea și Faimos.

Deși nimeni nu credea că este posibil, se pare că Războinicii și Faimoșii au trecut de la statul de rivali, la cel de apropiați, sau cel puțin Zanni și Adelina. Colegii celor doi au sesizat acest lucru și nu s-au sfiit să scoată în evidență ce se întâmplă.

Sebastian Chitoșcă: Mie-mi place așa când văd că unii se dau așa după cum bate vântul.

Elena Marin: Zanni e lipit de Adelina. E clar că s-au apropiat foarte tare.

Această apropiere a fost îndelung dezbătută atât de concurenți, cât și de telespectatori, care l-au acuzat pe Zanni că a uitat de Ana Porgras și nu au văzut cu ochi buni apropierea de Adelina. (CITEȘTE ȘI: ZANNI A UITAT DE ANA PORGRAS?! DE CE CONCURENTĂ S-AR FI APROPIAT ARTISTUL „E LIPIT DE EA”)

Adelina a dat cărțile pe față

După eliminarea din competiția Survivor România, Adelina a vorbit deschis despre apropierea dintre ea și Zanni. Războinica a declarat că nu există nimic între ei, iar apropierea a venit dintr-o simpatie firească.

„Eu nu am căutat să mă apropii de Zanni. Treaba cu Zanni e foarte simplă. Când am venit, la un joc, a doua zi, i-am zis: Zanni, eu te-am mai urmărit, aici te-ai schimbat foarte mult. Ești foarte simpatic.

De atunci, ne mai permiteam niște glumițe. Apoi ne-am unificat, atunci am simțit să ne apropiem, mai mult el. Îmi aduc aminte de o seară, am cântat patru ore încontinuu. Eram doar noi doi, eram lângă echipele noastre. Oamenii se pot simți bine fără să existe ceva între ei”, a declarat Adelina, potrivit WOWbiz.ro.

(VEZI ȘI: ZANNI, DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE DIN PERIOADA COPILĂRIEI: A STAT IZOLAT PENTRU A SE PROTEJA!)

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *