Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Beneficiile unui pahar cu apa fierbinte pe stomacul gol

In cautarea unor mijloace pentru a pierde in greutate si pentru a curata corpul, deseori asaltam farmaciile sau comandam produse scumpe cu eficienta nedovedita pe internet. Dar un astfel remediu  este la indemana in orice bucatarie. Stii ce se intampla daca bei zilnic un pahar cu apa fierbinte pe stomacul gol dimineata?

De ce este utila apa fierbinte pe stomacul gol dimineata?

Acest secret a fost folosit si de strabunicile si bunicile noastre. Se pare ca un pahar cu apa potabila obisnuita dimineata poate face minuni pentru organism. Beneficiile apei calde pe stomacul gol :

-curata intestinele si stomacul de toxine;

-slabiti fara diete obositoare;

-normalizarea tensiunii arteriale;

-scapa pielea de acnee

Astfel de proprietati curative ale apei sunt bine explicate de catre gastroenterologi. Au demonstrat deja ca deseurile digestive, toxinele si mucusul se acumuleaza pe peretii intestinali peste noapte. Apa fierbinte sau rece dimineata pe stomacul gol le curata pe toate . Ca urmare, tractul gastro-intestinal porneste, isi incepe activitatea si este curatat. Daca va obisnuiti cu o procedura atat de simpla in fiecare dimineata, aceasta va normaliza echilibrul alcalin al corpului, care va avea un efect benefic asupra tensiunii arteriale.

Apa fierbinte, dar nu fiarta este cea mai utila. Cand este fierta, proprietatile benefice se pierd, un astfel de produs nu va fi complet absorbit de organism. Cu toate acestea, apa de la robinet din marile orase nu este de cea mai buna calitate, uneori consumul brut este periculos pentru sanatate. In acest caz, puteti utiliza filtre moderne sau apa potabila cumparata.

Cum sa beti apa fierbinte pe stomacul gol dimineata?

Pentru a curata corpul si a pierde in greutate, se recomanda sa beti in fiecare zi un pahar cu apa fierbinte, dar nu fiarta. Temperatura recomandata este de aproximativ 40 de grade. Trebuie sa bei cu inghitituri mici, fara sa te grabesti. Acest lucru trebuie facut imediat dupa trezire, intotdeauna pe stomacul gol.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *