Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alex Lucaciu, al patrulea finalist de la „Next Star”, sezonul 10. A cântat la vioară cu goarnă

Alex Lucaciu este al patrulea finalist de la „Next Star”, sezonul 10. El i-a impresionat pe jurați cu numărul său. A urcat pe scenă, a cântat la vioară cu goarnă și a obținut un loc în marea finală.

După o mulțime de emoții resimțite la finalul serii, Alex Lucaciu a fost ales câștigătorul celei mai recente ediții de la „Next Star”, din 12 iunie.

Cei trei jurați, Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa, au hotărât să-l trimită pe Alex Lucaciu în marea finală „Next Star” 2021, sezonul 10, scrie a1.ro.

„Avem copii talentați. Vreau să vă țineți toți de mâini. Am să spun un singur nume. Numele este Alex Lucaciu”, a spus Ștefan Bănică, atunci când a făcut nominalizarea. După ce i-a complimentat pe fiecare în parte, iată că a venit și răspunsul la marea întrebare: cine va merge în marea finală? Numele său este Alex Lucaciu, care la auzul veștii a sărit în sus de bucurie și apoi s-a plecat în genunchi.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/KpstoykTjy0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

În ediția de săptămâna trecută, din 6 iunie, Lorena Lenuța Târla a fost trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 „Next Star”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *