Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Selly și-a „sechestrat” iubita la restaurant

Selly și-a ”sechestrat” iubita într-un restaurant, apoi a ignorat-o minute în șir. Celebrul vlogger a „muncit” și la distracție. Nu și-a luat privirea din telefon o bună parte din timpul în care a stat la masă cu Smaranda. Tânăra a fost un pic „bosumflată” la cina cu tânărul care a încercat să „revoluționeze” sistemul educațional din România.

Joi seară, în jurul orei 22.00, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Selly și iubita lui la un restaurant de lux din zona Herăstrău. Tânărul vlogger a vrut o masă retrasă, unde să se poată concentra cum trebuie pe telefon… Așa că, undeva, în capătul restaurantului, Andrei Șelaru și Smaranda Știrbu au luat cina într-o liniște monumentală, la o masă mare de șase persoane.

Cei doi au stat la Casa di David aproximativ o oră, timp în care Selly nu și-a dezlipit mâinile de smartphone, iar Smaranda, deși încerca să-i transmită din când în când, cu privirea, că se află încă acolo, a fost nevoită să facă același lucru, să stea pe telefon.

(NU RATA: “Prințesa” lui Selly, apariție periculos de sexy. A îmbrăcat cei mai scurți pantaloni scurți și…)

Selly și-a ignorat iubita la cina de la restaurant

Selly nu e la prima „abatere”!

De altfel, Smaranda a mărturisit, în urmă cu un an, că nu suportă faptul că Selly o ignoră când stă la masă cu el.

”Răspunsul la aceste întrebări eu i le-am spus de cel puțin trei ori, dar el nu mă aude. Selly este genul de persoană care stă la masă cu mine și stă pe telefon, se gândește numai la ale lui și nu mă aude niciodată”, s-a plâns iubita acestuia, într-un challenge dintr-un vlogg al tânărului în care își testau relația cu ajutorul unor întrebări-„capcană”.

(CITEȘTE ȘI: Iulia Albu l-a taxat pe Selly după declarațiile virulente: “Vorbește despre ură rasială în România, dar numește persoanele de peste 80 de ani «boșorogi»”)

Iubita lui Selly, ținta criticilor pe internet

La începutul acestui an, Smaranda Știrbu, care este studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, s-a fotografiat fără masca de protecție în incinta clădirii unde studiază. Apoi, tânăra a postat imaginile pe rețelele de socializare, unde nu a scăpat de gura criticilor care i-au reproșat că încalcă regulile impuse de autorităti, în contextul pandemiei de coronavirus.

”Bună, sunt una dintre colegele tale de la UMF, cu câțiva ani mai mare, ce-i drept! Poza asta nu e OK. Odată ce ai devenit studentă la facultatea asta, o reprezinți. Îi reprezinți în mai mică sau mai mare măsură imaginea și valorile. Nu mă voi lua de faptul că nu este voie să faci poze în laboratorul de anatomie, deloc, ci de faptul că faci o poză, în interior, în incinta facultății de medicină, FĂRĂ să porți mască.

Indiferent că au fost 2 secunde, 2 minute, că erai singură sau cu alte 20 de persoane în sală, nu transmiți un mesaj potrivit și încalci și niște reguli pe care noi, ceilalți colegi ai tăi, le respectăm, în facultate și în spitale”, i-a spus o colegă de facultate într-un comentariu la poza postată.

(VEZI ȘI: Ce note a luat iubita lui Selly la Bacalaureat. Vloggerul a făcut totul public)

Cât câștigă lunar Selly doar din YouTube

Provocat de Cătălin Măruță să spună câți bani câștigă lunar doar din YouTube, Selly a evitat pentru câteva clipe să ofere un răspuns concret. Însă, ulterior, a dezvăluit că, cel mai mult, a reușit să obțină într-o lună 15.000 de euro.

“Sunt mulţumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. (…). Pot să spun cu siguranţă că brandul pe care l-am construit şi imaginea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani şi lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulţumire.

(…). E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine, AdSense-ul ăsta creşte peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro; 15.000 de euro am câştigat cel mai mult într-o lună”, a declarat celebrul vlogger în cadrul podcast-ului realizat “Acasă la Măruță”.

Cine este Selly

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țara noastră, ajungând la cifra de 2 milioane de urmăritori pe YouTube. Pe numele său din buletin, Andrei Șelaru, acesta s-a apucat să filmeze vorbind despre diferite teme din actualitatea anului 2012. A crescut an de an, ajungând la cifre impresionante pentru orice internaut. A avut un succes atât de mare încât a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers. A început seria vloggurilor ca un hobby, dar totul s-a transformat într-o chestiune serioasă, pe măsură ce a devenit o activitate extrem de profitabilă.

(Te-ar putea interesa: Iulia Albu l-a taxat pe Selly după declarațiile virulente: “Vorbește despre ură rasială în România, dar numește persoanele de peste 80 de ani «boșorogi»” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *