Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mara Bănică s-a cununat religios cu soțul ei. Cum au apărut cei doi în biserică

Mara Bănică și soțul ei s-au cununat religios în ziua de 12 iunie. Cei doi au organizat un eveniment restrâns la care au participat familia și prietenii apropiați.

Jurnalista a dezvăluit că s-a cununat religios cu soțul ei chiar pe pagina sa de Facebook. Mara Bănică a publicat pe 12 iunie o poză din biserică în care protagoniști sunt ea, soțul și nașii lor.

Mireasa e în centru, poartă o rochie lungă, roz pal, iar în mâini ține un buchet colorat cu flori. Se poate observa că nu are voal pe cap. De partea cealaltă, mirele, căruia nu i se vede chipul, e îmbrăcat într-un costum bleumarin, cu tricou alb și pantofi alb sport.

Nașii stau în stânga și dreapta lor și țin mână mâini lumânările. Mara Bănică nu a făcut prea multe declarații despre eveniment, însă a fost felicitată de prieteni în cadrul postării de pe Facebook.

„Casă de piatră ♥️ Cât mă bucur pentru tine. Să fii sănătoasă și fericită toată viața ta. (…)

Casă de piatră și mult bine! Dumnezeu să va binecuvânteze căsnicia cu bucurii! (…)

Casă de piatră, mult noroc, fericire. O caldă îmbrățișare la toți din partea noastră, cei din Iași”, au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor ei.

Mara Bănică s-a cununat religios cu soțul ei. Cum au apărut cei doi în biserică

Vedeta nu a dezvăluit până acum numele soțului ei, nici măcar o fotografie nu a arătat cu el, a preferat să păstreze discreția.

„Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun.”, povestea Mara Bănică într-o postare pe internet.

Mara Bănică s-a cununat religios cu soțul ei. Cum au apărut cei doi în biserică

Mara Bănică are și un fiu, pe Dima, dintr-o relație anterioară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *