Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Irina Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a în America. Mesajul transmis de Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica Irina, care locuiește cu Monica Gabor, mama ei, a absolvit clasa a VIII-a în America. El a arătat tuturor imagini de la evenimentul important din viața copilului său.

Afaceristul a postat astăzi pe Facebook un clip video în care protagonistă este chiar Irina, fiica lui. Irina Columbeanu apare pe scenă, îmbrăcată într-un costum elegant, cu fustă scurtă. Este filmată în timp ce susține un discurs.

Conform spuselor lui Irinel Columbeanu, este speech-ul de sfârșit de an, aceasta a absolvit clasa a VIII-a.

„Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul”, a notat el în dreptul clipului din mediul online.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100009299491481%2Fvideos%2F2921003524886269%2F&show_text=false&width=476&t=0" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Irina Columbeanu se pregătește de următoarea etapă, de liceu. Irinel Columbeanu a mai postat și pe Instastory câteva imagini cu fiica sa.

Irinel Columbeanu, mândru de fiica Irina

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a decis ca Irina să se mute în America, acolo unde locuiește mama ei, Monica Gabor. Recent, el a recunoscut de ce și-a dat acordul ca fiica lui să se mute în America.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos.

Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *