Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ionita de la Clejani sare la gatul celor care ii vor raul lui Fulgy: ”Vedeti ca exista legi”

Ionita de la Clejani, tatal lui Fulgy,  a reactionat dur dupa scandalul in care este implicat fiul sau.

Potrivit viva.ro,  Ionita a spus ca indiferent de greselile pe care le-a facut Fulgy, tot fiul lui ramane si ca nimeni nu este sfant pe pamant. Mai mult, scos din sarite, acesta a declarat ca exista legi, dar mai ales ”29 de zile de arest” pentru cei care ii vor raul fiului sau.

Iata ce a declarat sotul Vioricai de la Clejani

”Duceti-va in cluburi sa vedeti ce se intampla, duceti-va la festivaluri mari, vedeti ce se intampla. Tineri care sunt nenorociti din aceste cauze. Nu mai veniti la mine la poarta. Ca la mine e bine, o sa ma ocup de copiii mei, o sa-i fac bine, cu orice pret. Nu e problema. E baiatul meu, a gresit, ce a facut? Ii dau in cap? Nu e niciun sfant de pe lume. Nici celalalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinti. Televiziunile, presa, salvati tinerii, ca nu am eu ce sa fac ca un tata.

Ce sa fac? Muncesc, fac tot ce pot eu sa-mi respect statutul meu de om. Sunt indurerat, ma doare pentru ca e baiatul meu si a cazut victima unor nenorociti, care nu incearca decat sa profite de ei. Astia care au incercat si le-au facut rau copiilor mei, vedeti ca exista politie si legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu incercati mai mult de atat. 29 de zile este la arest.”, a declarat Ionita de la Clejani in cadrul unei emisiuni TV.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *