Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dezvăluirea făcută de Sorin Bontea despre finala „Chefi la cuțite”, sezonul 9. „Va fi foarte tare”

Sorin Bontea a făcut o dezvăluire chiar înainte de marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Celebrul bucătar are patru concurenți în ultima confruntare pe echipe și speră să aibă în semifinală și finală cât mai mulți participanți.

Finala „Chefi la cuțite”, sezonul 9 are loc pe 15 și 16 iunie, la Antena 1. Premiul pentru care se „bat” concurenții rămași în competiție este în valoare de 30.000 de euro.

Astăzi, 13 iunie, Sorin Bontea a fost invitat la „Neatza de weekend”, unde a făcut declarații despre semifinala și finala show-ului culinar unde e jurat.

„Ca de fiecare dată va fi o finală foarte tare. A fost un sezon greu, cu multe battle-uri. Eram non-stop la duel la un moment dat, mai ales că se apropia și semifinala și eu îmi doresc să am cât mai mulți în semifinală și normal că mă enervam.

Este prima oară când finala este în două zile. Este foarte tare! Pofta e mare și curiozitatea este la fel! Abia aștept să văd cine a câștigat! A fost unul dintre cele mai bune sezoane de la Chefi la cuțite, au fost note foarte mari”, a declarat Sorin Bontea la Antena 1, scrie spynews.ro.

În aceeași emisiune, Sorin Bontea i-a lăudat pe câțiva dintre concurenți. Este vorba despre Keed din echipa lui Florin Dumitrescu și pe Riki din echipa lui, cel care și-a tatuat autograful celebrului bucătar pe umăr.

„Keed a fost senzațional și a mers foarte bine. De Riki nu mai spun. S-a tatuat! Incredibil, băi! Imediat după ce a luat 15 puncte, nu mai știu exact, le-am dat câte o bere și i-am dat un autograf și ce i-a trecut lui prin cap, să se tatueze! Dar îl iubesc! Riki, îmi ești foarte drag. Toți ne-am atașat.”, a mai spus el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *