Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată Vulpița după ce a născut pentru a doua oară. Prima apariție pe Instagram

Veronica Stegaru, cunoscută de fanii ei drept Vulpița, a postat pe Instagram prima fotografie după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Se poate observa o schimare, deși au trecut doar două luni de la fericitul eveniment.

Vulpița a revenit pe Instagram, după o perioadă de inactivitate, dată de grijile inerente ale unei proaspete mămică. Schimbarea e vizibilă, soția lui Viorel apare, acum, cu un alt look, dat de părul pe care l-a lăsat să crească. În urmă cu câteva zile, ea le arăta fanilor cum s-a îmbrăcat pentru a merge la biserică. Internauții au observat imediat cât de repede a ajuns Vulpița la forma ei inițială, de parcă nu a fost niciodată gravidă. Apoi, aceeași Vulpița a postat prima fotografie după ce a născut, iar admiratorii ei au reacționat imediat. Unii dintre ei i-au cerut să reapară pe micile ecrane, de altfel, locul unde a devenit cunoscută. (CITEȘTE ȘI: VULPIȚA, TERORIZATĂ DE SOACRĂ DUPĂ CE A NĂSCUT: ”O DUCE GREU!”)

Vulpița a dispărut din Blăgești

Ce spuneau vecinii Veronicăi Stegaru după ce nu a mai apărut o perioadă prin sat? „Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă… de aici puțin, de colo puțin… să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic.

NU RATA: VULPIȚA, PRIMA APARIȚIE DUPĂ CE A NĂSCUT. CUM ARATĂ SOȚIA LUI VIOREL STEGARU

Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai doi…”, a povestit vecina Vulpiței, pentru Cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *