Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ana Morodan s-a transformat în Cruella de Vil. „Îndeplinirea unui vis din copilărie”

Ana Morodan, jurat în emisiunea „Masked Singer” de la Pro TV, atrage atenția cu cea mai recentă transformare. Ea a intrat în pielea personajului Cruella de Vil.

Vedeta a fost supusă unei schimbări radicale. Ovidiu Buta, stilist, Alexandru Abagiu, make-up artist, și Sorin Stratulat, hairstilist, s-au implicat și au reușit transformarea spectaculoasă a Anei Morodan în Cruella de Vil, personaj celebru din filmele „101 dalmațieni” şi „Cruella”.

Mai multe zile de muncă au fost necesare, însă Ana Morodan e mulțumită și încântată de ipostaza neașteptată.

„Pentru mine, să pot să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilărie. Cruella este larger than life. Este cea care te învață cu adevărat să te iubești pe tine și să înțelegi că să poți să râzi de tine și de lume este una dintre calitățile care te fac cu adevărat memorabil.” a dezvăluit Ana Morodan.

„Cruella”, remake-ul de succes care prezintă povestea celebrei răufăcătoare

Personajul Cruella de Vil a apărut prima dată în paginile cărții scrise de Dodie Smith în anii ’50 și a fost adus pe marele ecran în prima ecranizare Disney din 1961, apoi în remake-ul live-action din 1966 și în continuarea din 2000. Actualul remake, „Cruella”, redă o poveste originală despre călătoria unei tinere obișnuite la statutul de răufăcătoare stilată.

Prima și singura alegere pentru a o portretiza pe Cruella a fost actrița Emma Stone, au transmis producătorii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *