Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 30 sexy-vedete „prinse” în „buza” mării sau pe marginea piscinei

Doamnelor și domnilor, un lucru este cert! Vedetele noastre sunt pregătite să-și dezvăluie din nou trupurile sculptate, la mare ori la piscină. Până una-alta, CANCAN.RO a făcut retrospectiva ultimelor veri și vă prezintă un inedit Top 30 sexy-vedete care stau întinse ca felinele pe nisip sau pe marginea pisicinei pentru ședințe foto incendiare.

E vară, e soare, vedetele noastre sunt… aproape goale! Au renunțat la inhibiții, dar și la foarte mare parte din haine, spre bucuria privitorilor, și au făcut pictoriale incendiare. Frumoasele din lumea mondenă și-au ales cu grijă costumele de baie și și-au etalat formele demențiale pe plajele de peste hotare, de la Marea Neagră ori de pe la piscine. (NU RATA: TOP 50 SEXY-VEDETE ÎN CELE MAI SENZUALE COSTUME DE BAIE)

Ședințele foto cu multă muncă se realizează! Iar sexy-vedetele o știu cel mai bine. Totul trebuie să arate impecabil, de la priveliște, la siluetă, coafură și… poziție. Vedetele s-au întins lung, ca felinele, iar ipostazele în care au fost fotografiate pot strânge oricând zeci de mii de like-uri pe rețelele de socializare. (VEZI AICI: TOP 30 SEXY-VEDETE UMEDE LA PLAJĂ)

Anna Lesko, ipostază HOT pe internet

Fără doar și poate, Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista este conștientă de atuurile sale și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. La 42 de ani, Anna Lesko poate fi oricând confundată cu o puștoaică de 20 de ani.

Vedeta a fost întotdeauna adepta unui stil de viață sănătos, care o ajută să se mențină în formă. Iar când se întinde precum o felină, îmbrăcată într-un costum de baie ”buclucaș”… privitorii aproape că au nevoie de asistență medicală! (VEZI ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE DIN ROMÂNIA CARE ÎȘI FAC „CHECK-IN” PE PLAJĂ LA COSTUMELE DE BAIE)

Iar din topul fabulos nu lipsesc Gina Pistol, Cosmina Păsărin, Laura Cosoi, Antonia, Delia, Daniela Crudu ori Emily Burghelea. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedete în costume de baie minuscule, în timp ce stau ca felinele pe nisip ori marginea piscinei.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *