Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Savuros! Ce mesaj i-au lipit vecinii unei femei, pe ușă, după ce a făcut amor zgomotos cu soțul său: „Împrumută-l și altora”

În ultima perioadă parcă a devenit un trend ca vecinii să lipească tot felul de mesaje pe ușile unor cupluri mai…zgomotoase! O femeie s-a trezit cu un mesaj lipit pe ușă, după ce a făcut amor cu soțul său, dar ceea ce i-a scris vecina de etaj a lăsat-o de-a dreptul fără replică.

O femeie a făcut amor într-o noapte cu soțul său, însă performanțele bărbatului au făcut-o să…dea de veste tuturor despre partida lor intimă! A doua zi, dis de dimineață, femeia s-a trezit cu un mesaj lipit pe ușa apartamentului de către una dintre vecinele de etaj, care nu s-a putut abține și a luat-o în râs, dar i-a și dat un sfat, mai în glumă, mai în serios.

Iată mesajul pe care l-a găsit femeia lipit pe ușă, după o noapte de amor cu soțul ei:

„Dragi vecini,
De fapt, dragă vecină, dacă știam că soțul tău este atât de bun la sex, le făceam fericite și pe vecinele de la 3 și 4, pentru că oricum se aude și la ele.
Când nu ești acasă, te rugăm, împrumută-l și altora. Ar fi mai puține femei frustrate!
P.S.: Faceți sex mai pe silențios! Ce e mult și tare, strică!
Data viitoare sunăm la Poliție.
Cu stimă, etajele 5 și 6, dar și 3 și 4”.

Mesajul primit de femeie, de la vecina sa / Sursă foto: cancan

Cum au reacționat internauții, după ce femeia a postat mesajul primit de la vecini

Crezând că amuză pe toată lumea, femeia cu pricina a postat mesajul pe contul ei de Facebook, acolo unde internauții au început să comenteze după bunul lor plac. În timp ce unii i-au spus să-și vadă de treabă și să nu bage în seamă cârcotașele, alții au blamat-o pentru faptul că a tulburat liniștea vecinilor.

„Nu este frumos așa ceva, eu în locul tău nici nu îndrăzneam să mă laud / Mie mi-ar fi mai mare rușinea să mi se întâmple așa ceva /Ia mai lasă-le, probabil din frustrare au simțit nevoia să-ți lipească pe ușă așa ceva / Ia uite ce filme porno se fac prin blocuri, incredibil” au fost câteva dintre comentariile internauților.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *