Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nicole Cherry a pozat în costum de baie. Și-a scos în evidență burtica de gravidă

Nicole Cherry și-a surprins urmăritorii cu cea mai neașteptată apariție. La doar câteva zile după ce a anunțat că e însărcinată, a pozat în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere.

Artista are 22 de ani și în curând va deveni mamă pentru prima oară. Cu toate acestea, Nicole Cherry este foarte activă, încă face muzică, înregistrează melodii și filmează videoclipuri, dar se concentrează și asupra brand-ului ei de haine.

Își face timp și pentru relaxare, pentru cumpărături. Recent, aceasta s-a pozat într-o cabină de probă a unui magazin. Nu a încercat vreun costum elegant sau vreo rochie vaporoasă, ci un costum de baie.

Cântăreața a ales un articol vestimentar negru, foarte mulat pe burtica de gravidă. Sarcina i se poate observa acum cu lejeritate.

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului

Pe 9 iunie, interpreta a făcut public sexul bebelușului ei. Nicolle Cherry și Florin vor avea o fetiță, iar artista a anunțat asta, într-un mod inedit, pe contul de socializare. „O sa avem o CIREȘICĂ”, a scris Nicole în dreptul imaginilor postate pe Facebook. Într-una dintre fotografii, artista își etalează mândră sarcina.

Nicole Cherry a pozat în costum de baie. Și-a scos în evidență burtica de gravidă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *