Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce spune Pepe despre o nouă căsătorie. „Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou”

Pepe a făcut dezvăluiri despre o nouă căsătorie. Cântărețul e acum în tatonări cu o femeie, însă nu poate spune încă că este într-o relație serioasă de iubire.

Artistul a fost căsătorit de două ori până acum. Primul mariaj a fost cel cu Oana Zăvoranu, iar al doilea cu Raluca Pascu. La 4 luni de la divorț, el a dezvăluit că Raluca a pus punct căsniciei.

Pepe crede încă în iubire, așa că dacă va întâlni persoana potrivită, se va căsători încă o dată. De asemenea, își mai dorește și copii.

„Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus recent, la Antena Stars.

Pepe, dezvăluiri despre noua femeie din viața lui

După divorțul de Raluca, Pepe este pregătit să își reface viața alături de altă femeie. Artistul nu este implicat încă într-o relație, însă este posibil ca acest lucru să se întâmple în curând. Acesta a făcut dezvăluiri interesante în cadrul interviului acordat lui Damian Drăghici.

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele.

Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări”, a declarat Pepe în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în luna februarie, la notar. Cei doi au împreună două fetițe, iar de dragul acestora, au rămas în relații bune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *