Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andeea Ibacka a izbucnit în lacrimi pe platourile de filmare: ”A fost ultima secvență”

Andreea Ibacka a izbucnit în lacrimi pe platourile de filmare. Actrița urmează să devină mămică pentru a doua oară și a intrat în concediu prenatal.

Soția lui Cabral urmează să devină din nou mămică, iar vineri a filmat ultima secvență din serialul ”Adela”, în care interpreta personajul unei soții de milionar, dornică să devină mamă. Imediat după ce regizorul a spus ”stop”, camera s-a oprit, iar colegii de pe platourile de filmare au început să aplaude cu foc! (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI NAMIKO, FIICA LUI CABRAL, DUPĂ CE ANDREEA IBACKA A ANUNȚAT SARCINA „VINE CEL MAI BUN PRIETEN…”)

I-au oferit un buchet superb de flori, iar Andreea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ieri a fost o zi plină, dar și tare emoționantă. Cu lacrimi de bucurie și nostalgie am intrat în concediu prenatal, iar colegii de la @adela_paginaoficiala mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă după ultima mea secvență. Vă îmbrățișez pe toți, minunaților!”, a scris Andreea Ibacka în dreptul filmulețului cu surpriza făcută de colegii ei.

Andreea și Cabral, zece ani de căsnicie

Nu a fost dragoste la prima vedere, însă… Cabral a cucerit-o definitiv pe Andreea cu umorul său. Și, iată, că astăzi cei doi sărbătoresc zece ani de când au spus cel mai important ”Da!” din viața lor. Au împreună o fetiță și Cabral cu Andreea urmează să devină din nou părinți în toamna acestui an.

N-a fost totul numai lapte și miere în relația lor, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste orice obstacol. Iar, acum, după zece ani sunt cu adevărat împliniți. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI NAMIKO, FIICA LUI CABRAL, DUPĂ CE ANDREEA IBACKA A ANUNȚAT SARCINA „VINE CEL MAI BUN PRIETEN…”)

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *