Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viorica și Ioniță de la Clejani, detalii despre scandalul cu fiul lor, Fulgy. „Este foarte delicată situația”

Astăzi, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați în
platoul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV , unde au vorbit despre
situația dificilă prin care trec din cauza fiului lor, Fulgy.

„Este foarte delicată situația. Bine, sunt câteva emisiuni pe care le respectăm. Sunt majoritatea emisiunilor unde nu se promovează artiștii decât cu un scandal.

Nu spun că e o invenție românească. Fulgy urmărea cariera și modul de promovare ale unor artiști internaționali”, a declarat Ioniță de la Clejani la Vorbește Lumea.

Acesta a spus că el nu a fost niciodată de acord cu strategia fiului lui de a deveni cunoscut.

„Oamenii fac lucrurile astea în continuare în America. El a început să urmeze această strategie de marketing și a și funcționat. A făcut o emisiune online, n-a interesat pe nimeni.

Uite toată lumea vorbește acum despre el. Eu nu am fost de acord cu această strategie. I-am zis: măi, strategia asta merge până la un punct. Noi suntem în România, tu nu ești Snoop Dogg”, a mai spus, Ioniță de la Clejani, tatăl lui Fulgy.

„Marga a dat-o pe trap, iar Fulgy, e alegerea lui. Eu nu pot să oblig ce să aleagă copiii în viață, cum nici mama nu m-a obligat”, a mărturisit Viorica din Clejani.

Viorica și-a cerut scuze public de față de Alex Velea și Antonia

Zilele trecute, Fulgy a jignit-o pe Antonia, iar mama lui i-a cerut scuze artistei și iubitului ei, pentru gestul acestuia.

În urmă cu două săptămâni Fulgy a fost prins drogat la volan de către polițiști, în urma unui control de rutină. Fiul Clejanilor a ajuns atunci la INML pentru recoltarea de probe și s-a aflat că a consumat canabis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *