Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Sunt marcată, trebuia și consiliat”

Decizia lui Andrei Ichim de a părăsi această lume a lăsat multe întrebări în sufletele apropiaților și, totodată, unii dintre aceștia au fost șocați. Printre ei se numără și fosta lui învățătoare care a mărturisit cu multă durere în glas că nu a crezut adevărul crunt până când nu a stat de vorbă cu un alt profesor.

Fosta învățătoare a lui Andrei Ichim, elevul geniu care s-a sinucis: “Sunt marcată, trebuia și consiliat”

Lipsa de atenţie din partea părinților pentru copii, dar și episoadele violente la care îi supun unii pot duce la adevărat tragedii. În cazul adolescentului eminent din județul Iași, el a decis să se sinucidă după o ceartă aprinsă cu tatăl său.

Unii dintre vecini au mărturisit că băiatul era sensibil şi introvertit, însă, nimeni nu a prevăzut drama care s-a petrecut ieri, în ziua de Înălțare a Domnului. Acum, mulți dintre cunoscuții lui Andrei Ichim îşi reproşează că nu au văzut semnalele trase de el…

“Copiii discutau dimineața: «Ați auzit doamna ce s-a întâmplat?». Și, inițial nu i-am crezut. Apoi mi-a confirmat un coleg de-al meu. Că s-a întâmplat la ora 3 noaptea. Sunt marcată pentru că era un copil extraordinar de cuminte. De multe ori, trecea pe aici către casă și se juca uneori cu cățeii mei.

Era un copil retras, întradevăr. Probabil că trebuia și consiliat acest copil. Sunt mai mulți factori aici. Acum să discutăm e tardiv, doar să tragem învățăminte”, a spus fosta învățătoare a lui Andrei Ichim, relatează observatornews.ro.

Citește și: Un bărbat din Iași a fost ucis din cauza unui loc de parcare. Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă

Sora lui Andrei Ichim: “Îi plăcea foarte mult matematica și la limba română

Părinții elevului geniu din județul Iași au început deja pregătirile de înmormântare în localitatea Deleni, unde locuiesc. Cuplul mai are trei copii care sunt încă șocați de gestul fratelui lor.

Luni nu a fost la școală, iar marți și miercuri a întârziat la prima oră. A avut o ceartă cu tata pentru că petrecea foarte mult timp pe tabletă și nu mai putea să se trezească dimineața, încât să ajungă la timp la ore.

Avea, probabil, și alte supărări personale, însă mie nu mi-a spus nimic. Aseară (n.r.: miercuri seara) nu am mai vorbit cu el, însă l-am mai liniștit după acea ceartă. Era un copil foarte bun la învățătură, îi plăcea foarte mult matematica, avea note bune și la limba română, a mărturisit Andreea, sora de 16 ani a lui Andrei Ichim, pentru vremeanoua.ro.

Adolescentul își confecționase singur o drujbă din vechituri adunate de prin sat și, în ultimul timp, lucra la o bicicletă cu motor. Evident, băiatului îi plăcea să fie la curent cu ultimele descoperiri științifice, motiv pentru care se documenta foarte mult pe Internet cu ajutorul unei tablete.

Vezi și: Scene traumatizante în Galați: un bărbat a fost înjunghiat mortal pe stradă. Victima, membru al lumii interlope, susțin unele surse

Sursa foto: captură Antena 1

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *