Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Selecțiile de azi sunt aici!

Pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția, astăzi vă propunem și un „combo” în Cota 3.49! În încercarea de a ne rotunji veniturile la pariuri vom miza pe selecții din tenis!


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Va reamintim că variantele Cotei 3 de joi au fost câștigătoare! „Combo”-ul Cotei 3 de vineri îl formăm cu două selecții din tenis! Începand cu ora 16:00, Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas se duelează în prima semifinală de la Roland Garros. Grecul conduce cu 5-2 în meciurile directe și a câștigat și singura întâlnire pe zgură, la Madrid 2019. Pariul nostru este „peste 45.5% puncte câștigate cu al doilea serviciu – Zverev”, pont în cota 1.87. Acest procent este foarte scăzut în tenisul masculin, iar Zverev a bifat în fiecare meci până la semifinale peste 46% puncte câștigate cu al doilea serviciu. Singura șansă a să este să fie foarte solid cu serviciul, iar pariul propus merită mizat.

De la ora 18:30, Novak Djokovic îl întâlnește pe Rafael Nadal în a doua semifinală, un meci epic. Liderul mondial îl conduce pe iberic cu 29-28 în cea mai grozavă rivalitate din istoria tenisului. Indiferent de cine se va impune, credem că pariul oferit va fi „verde” cu lejeritate. Selecția „sub 68.5% puncte câștigate cu primul serviciu – Djokovic” are cota 1.87 și a fost câștigătoare în ultimele 6 meciuri directe disputate pe zgură între cei doi tenismeni. Așadar, cele două selecții analizate pentru azi, cumulează cota 3.49!

„Combo” Cota 3                           
ora 16:00 Alexander Zverev – Stefanos Tsitsipas, peste 45.5% puncte castigate cu al doilea serviciu – Zverev, cota 1.87;
ora 18:30 Novak Djokovic – Rafael Nadal, sub 68.5% puncte castigate cu primul serviciu – Djokovic, cota 1.87;

Cota totală: 3.49

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *