Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Regele viralelor” de pe TikTok a fost un deținut model!

Luis Stan, cunoscut drept „Regele viralelor”, este un om liber! A fost eliberat condiționat după ce a ispășit mare parte din pedeapsa primită după ce a fost găsit vinovat pentru sechestrare de persoane și complicitate la viol. Cum aveau să decidă magistrații în cazul celui care a trecut prin trei închisori, Jilava, Giurgiu și Găești? CANCAN.RO vă prezintă detaliile din dosarul lui.

Luis Stan, controversatul personaj care face parte din Clanul Caranilor, avea să fie, în primul rând, un deținut model. Caracterizare care a cântărit enorm în decizia pe care instanța avea s-o ia în favoarea lui: ”Admite propunerea de eliberare condiționată formulată de Comisia din cadrul Penitenciarului. Dispune eliberarea condiționată a condamnatului Luis Stan de sub puterea mandatului nr. 1027/2016 emis de Judecătoria București Sector 3, în baza sentinței penale nr. 475/2015, dacă nu este reținut sau arestat în alte cauze”.

Luis Stan, ”Regele viralelor” de pe TikTok, a fost un deținut model

Ce avea să constate completul de judecată? ”După ce a executat cel puțin două treimi din durata pedepsei, în cazul închisorii care nu depășește 10 ani, condamnatul care este stăruitor în muncă, disciplinat și dă dovezi temeinice de îndreptare, ținându-se seama și de antecedentele sale penale, poate fi eliberat condiționat înainte de executarea în întregime a pedepsei, la calculul fracțiunii avându-se în vedere partea din durata pedepsei care poate fi considerată ca executată pe baza muncii prestate, fără ca liberarea să poată fi acordată înainte de executarea efectivă a cel puțin jumătate din durata pedepsei”, se arată în motivare. (CITEȘTE ȘI: CAMPIONUL GLORY AL ROMÂNIEI A ”BĂGAT ÎN COMĂ” O PERSOANĂ ÎN TOALETA UNEI DISCOTECI)

Luis Stan, poreclit ”Regele viralelor” de pe TikTok a fost un deținut model, astfel că este din nou liber

De asemenea, s-a constatat că, pe parcursul executării pedepsei, Luis Stan a participat la programe educaționale, sociale, psihologice, a desfășurat activități lucrative, astfel că a avut de câștigat 69 zile, ca urmare a muncii pe care a prestat-o. Comportamentul i-a fost, de asemenea, apreciat, fiind „constant pozitiv față de personal și față de colegii săi, a fost recompensat de șapte ori și nu a fost niciodată sancționat disciplinar.”

Instanța a mai constatat că ”Regele viralelor” de pe TikTok a dat suficiente dovezi temeinice de îndreptare. Iar în aceste condiții, a considerat că sunt îndeplinite condițiile eliberării, atât cu privire la fracțiunea de pedeapsă executată, cât și la comportamentul lui în pușcărie.

Dosarul complet al lui Luis Stan, ”Regele viralelor” de pe TikTok

Cine este Luis Stan? Face parte din Clanul Caranilor și nu are un trecut deloc curat. Potrivit unei decizii judecătorești din 28 iunie 2016, Luis Stan a fost condamnat la patru ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru lipsirea de libertate a două minore, dar și pentru complicitate la viol. (NU RATA: CE DECIZIE A LUAT ÎN ÎNCHISOARE UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI CRIMINALI DIN ROMÂNIA. A RENUNȚAT LA…)

Avea să fie încarcerat la Jilava. A cerut eliberarea condiționată în anul 2017, dar fără succes. Ulterior, Luis Stan a fost eliberat condiționat de la Penitenciarul Găești, pe 9 august 2018. Astfel, în numai trei ani, a reușit să-și „spele” imaginea și să găsească metode de a ieși în evidență și de a atrage tinerii în activitățile sale. De asemenea, potrivit informațiilor exclusive obținute de CANCAN NEWS, ar exista indicii că, în prezent, Luis Stan și-ar agresa soția. Mai mult, „Regele viralelor” ar continua să caute, ocazional, compania unor domnișoare care nu au împlinit încă vârsta majoratului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *