Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viral pe Tik Tok. Cum a descoperit o femeie că soția văduvului care a invidat-o la întâlnire, era, de fapt, în viață. VIDEO

O femeie care a mers la o întâlnire stabilită cu ajutorul pe site-ului de dating Tinder a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Deși bărbatul îi spusese încă dinainte că are un băiat și este văduv, tânăra a descoperit, căutând amănunțit pe Instagram, că de fapt, soția lui nu era deloc moartă într-un accident tragic așa cum pretinsese aceasta, ci cât se poate de vie.

Citește și: Viral pe Tik Tok. Locul ingenios unde amantul i-a lăsat un bilețel iubitului femeii care tocmai îl înșelase cu el. FOTO

Lucrul care i-a atras atenția femeii a fost faptul că soția „decedată” a continuat să posteze imagini și nu numai pe Instagram, chiar și după presupusa ei moarte.

A vrut să afle cum s-a petrecut tragedia

O persoană emptică, așa cum se descrie, tânăra a fost curioasă cum s-a întâmplat tragedia povestită, iar acest fapt i-a deschis ochii spre adevăr.

„Mi-a zis ca e profesor, are un copil, iar soția lui a piert într-un accident și am fost curioasă ce s-a întâmplat. Apoi, mare mi-a fost surpriză atunci când am descoperit adevărul.

L-am confruntat cu privire la minciună, dar el nu a recunoscut, apoi s-a ofensat”, a povestit femeia, pe Tik Tok, citată de Mirror.

 

 

@sissyhankshawWhen you buy a house without ever seeing it in person before, check for secret rooms I guess ??????♬ original sound – Sissy Hankshaw

Nu rata: Discuție virală pe Tik Tok. Cum încearcă un bărbat să afle dacă poate conduce fară permis, chiar de la polițiști. VIDEO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *