Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 30 sexy-vedete care își fac „check-in” pe plajă la costumele de baie

Câteva zile ne mai despart de anotimpul preferat al anului, iar vedetele se pregătesc intens să-și dezvăluie trupurile sculptate la mare ori la piscină. CANCAN.RO a făcut retrospectiva ultimelor veri și vă prezintă un inedit Top 30 sexy-vedete care aruncă câte o privire, din când în când, în slipul sau în sutienul de la costumul de baie pentru a se asigura că totul este ”în regulă”. Atenție, imagini +18!

Urmează cel mai așteptat anotimp al anului, iar divele din showbiz-ul românesc ard de nerăbdare să renunțe la haine în ”favoarea” costumului de baie. Cu gândul la vacanțele peste hotare sau în celebrele stațiuni de la malul Mării Negre, vedetele noastre vor să se relaxeze, să se bucure de mare, de soare și să obțină un bronz ca-n reviste. (NU RATA: TOP 50 SEXY-VEDETE ÎN CELE MAI SENZUALE COSTUME DE BAIE)

Și, bineînțeles, piesa de rezistență a verii este fără doar și poate costumul de baie! Format din două piese sau o singură piesă, colorat, mulat… este ales, cel mai adesea, pentru a le pune în evidență formele divelor, dar și pentru a capta atenția celor din jur. Iar, de cele mai multe ori, frumoasele din lumea mondenă stau cu ochii pe costumul de baie și îl așază cum trebuie după fiecare bălăceală în apă. Totul pentru a se asigura că bustul sau posteriorul generoase sunt puse în evidență, dar fără să se vadă mai mult decât trebuie. (VEZI AICI: TOP 30 SEXY-VEDETE UMEDE LA PLAJĂ)

Daniela Crudu a ”aruncat” o privire în slip

Fără doar și poate, Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc. Emană senzualitate prin toți porii și este conștientă de atuurile pe care le are. Bruneta a trecut pragul medicului estetician de mai multe ori, însă lucrează intens și la sală pentru a avea un trup sculptat. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN COSTUME DE BAIE PREA MICI, PREA MULATE ORI PREA TRANSPARENTE)

Iar când defilează pe plajele exclusiviste din Mamaia… suflarea masculină are nevoie de asistență medicală! Mai ales atunci când Daniela Crudu ”aruncă” priviri în jur, dar și în… slip.

Iar din topul fabulos nu lipsesc Gina Pistol, Anda Adam, Cosmina Păsărin, Andreea Bălan, Laurette ori Loredana Groza. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedete în costume de baie incendiare, în timp ce gesturile lor te lasă mască!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *