Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Mie nu mi se pare normal să…”

Atunci când au aflat că fiul lor a fost depistat pozitiv cu substanțe interzise în timp ce se afla la volan, Viorica și Ioniță de la Clejani s-au urcat în mașină și au venit într-un suflet la INML.

Deși până acum cuplul nu a făcut niciun fel de declarații, Fulgy a ținut să spună, într-un video pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram că ceea ce i-a întâmplat este doar un fleac, iar părinții lui știu exact ce a făcut el.

Citește și: De unde venea Fulgy atunci când a fost prins drogat la volan: „Nu mi-a purtat noroc”. VIDEO

„Eu dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinților mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri”, a precizat Fulgy.

Mașina indicată cu săgeată în imaginea este cea a Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani (sursa CANCAN)

Ar fi consumat cannabis

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, în urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.

Înainte să ajungă la sediul INML, fiul celebrilor artiști a făcut o filmare pe care a publicat-o pe IG Story. “Sunt «arestat»” este mesajul scris de tânăr pe imagini.

Nu rata: Fulgy a fost prins drogat la volan. Polițiștii l-au dus la INML ca să i se recolteze probe biologice: “În viață, trebuie să știi de toate” | FOTO & VIDEO

Și sora sa, Margherita a fost prinsă la volan sub influența drogurilor

În urmă cu un an, sora lui Fulgy a fost și ea prinsă drogată la volan după ce a provocat un accident în Capitală. Margherita din Clejani a ajuns însoțită de polițiști la INML pentru a i se recolta probe biologice.

În cadrul unui interviu acordat de Viorica de la Clejani după ce fiica sa a avut probleme cu legea, cântăreața a povestit cum a decurs prima conversație purtată cu aceasta după incidentul rutier. Talentata cântăreață a subliniat că Margherita a implorat-o să fie puternică și a mărturisit că a cerut ajutorul psihologilor ca să poată gestiona situația delicată în calitate de mamă… de părinte.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *