Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jador trebuia să participe la „Asia Express”, sezonul 4. „Am dat și casting. Mă voiau”

Jador e unul dintre cei mai doriți artiști pentru show-urile de televiziune. Cântărețul a declarat că trebuia să participe la „Asia Express”, sezonul 4, emisiunea de la Antena 1.

Filmările show-ului au început deja în Turcia, nouă perechi de vedete au pornit pe „Drumul Împăraților”. Printre aceste perechi trebuia să fie și Jador.

Cântărețul a ratat participarea la „Asia Express” din cauza accidentării suferite la „Survivor România”. „Ar fi trebuit să merg acum la Asia Express, dar nu pot din cauza piciorului. Am dat casting de acum un an! Mă voiau!”, a dezvăluit Jador, la „Xtra Night Show”, emisiunea de la Antena Stars.

Până acum, acesta a participat în mai multe show-uri de televiziune. S-a remarcat la „Puterea dragostei”, apoi la „Survivor România”, competiție pe care a abandonat-o din cauza problemelor medicale.

Jador trebuie să se opereze: „Îmi e frică de cuțit”

Problemele nu s-au terminat pentru Jador, care a fost eliminat de la „Survivor România”, din motive medicale. Invitat în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, de la Antena Stars, fostul Faimos a mărturisit că trebuie să se opereze, însă se teme de intervenția chirurgicală.

„Sunt prost cu genunchiul. Doare puțin, dar uneori când merg, nu tot timpul. Ar trebui să ajung la operație, dar amân, mi-e frică de cuțit. Nu prea se poate amâna. Nu vreau să ajung la cuțit. Mi-e frică de operație, mi-e frică de doctor”, a spus Jador la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *