Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fulgy a fost prins drogat la volan. Polițiștii l-au dus la INML ca să i se recolteze probe biologice: “În viață, trebuie să știi de toate”

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost prins drogat la volan în această noapte de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au condus pe fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani la INML, unde i s-au recoltat probe biologice. La ieșirea din unitatea medicală, artistul a fost recalcitrant în declarații.

Fulgy, prins drogat la volan

În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis, potrivit surselor noastre. Înainte să ajungă la sediul INML, fiul celebrilor artiști a făcut o filmare pe care a publicat-o pe IG Story. “Sunt «arestat»” este mesajul scris de tânăr pe imagini, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

“În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a mărturisit fiul Vioricăi de la Clejani pe video-ul făcut în mașină.

Nu rata: Fulgy este gata să se căsătorească! Cine este Roxana Ferariu, fata care i-a furat inima fiului Clejanilor | FOTO

Fulgy, nervos după ce i s-au recoltat probe biologice la INML

Întrebat de un jurnalist ce părere crede că va avea Viorica de la Clejani când va afla că a ajuns la INML, în cazul în care testat la substanțe psihoactive ar ieși pozitiv, artistul a avut o ieșire nervoasă: “(…). Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”.

Jurnalistă: “Cum a fost să stai o lună și jumătate internat în Spania? La clinică (n.r.: de dezintoxicare)”.

Fulgy: “Știi tu că am stat o lună jumate?! Cine ți-a dat informația asta?”

Jurnalistă: “Am citit în presă”.

Fulgy: “Așa ai citit? Nu ai citit de o lună? Pot să zic doar că ești chioară și nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20 de mii, numai în piscine, numai în călării, numai în yoga, numai în psihologie. Îmi cer scuze că-ți vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată”.

Jurnalist: Ai studiat acolo și efectul psihedelicelor?”

Fulgy: Știu tot ce înseamnă droguri, cum să nu? Cum să nu? Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza la alcool, ca idee. Nu era normal să văd ce se întâmplă cu mine? Voi n-ați face la fel? Ce e așa tabu cu drogurile astea? Că se droghează toată România. Nu stau să spun (…). Mi-am dat seama că România este ultima țară și că trebuie să mă mut chiar și în Spania, mai degrabă, decât să stau în țara asta. (…)”.

Citește și: Fulgy s-a “curățat” grav la cazino. Suma imensă pe care a pierdut-o singură seară: “Cea mai mare lovitură!”

Viorica și Ioniță de la Clejani, de urgență la INML

Când au aflat că fiul lor a fost depistat pozitiv cu substanțe interzise în timp ce se afla la volan, Viorica și Ioniță de la Clejani s-au urcat în mașină și au venit într-un suflet la INML. Cuplul se află în mașina indicată cu săgeată în imaginea de mai jos.

Viorica și Ioniță de la Clejani au venit cu mașina la INML, unde a fost adus fiul lor, Fulgy © CANCAN.RO

Descoperă și: Clipe de coșmar pentru Fulgy! A fost arestat în Thailanda: “Țipa, țipa, țipa!”

Margherita din Clejani, prinsă drogată la volan

În urmă cu un an, sora lui Fulgy a fost și ea prinsă drogată la volan după ce a provocat un accident în Capitală. Margherita din Clejani a ajuns și ea la INML pentru a i se recolta probe biologice.

Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani este producător muzical © Facebook & IG Story
Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani este producător muzical © Facebook & IG Story

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories / Viorica de la Clejani & mrmmoft

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *