Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Din ce câștigă bani Gina Pistol de când a devenit mamă. A pierdut două emisiuni la Antena 1

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară în luna martie a acestui an. Prezentatoarea e mămică full-time acum, așa că a ratat unele proiecte în televiziune. Cu toate acestea, vedeta câștigă bani chiar și acum, când stă acasă.

În ultimii ani, Gina Pistol a fost prezentatoarea celor mai urmărite emisiuni de la Antena 1. Ea a moderat show-ul culinar „Chefi la cuțite”, dar și cele trei sezoane de la „Asia Express”. A devenit mamă și, din păcate, nu a mai putut lua parte la aceste proiecte de televiziune.

A fost înlocuită în ambele emisiuni cu Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii „Burlacul”.

Cu toate acestea, chiar dacă stă acasă și se dedică 100% creșterii fetiței sale, Gina Pistol are unele proiecte de colaborare în mediul online. Așa câștigă bani prezentatoarea de la Antena 1.

În ultimele luni, ea a făcut reclamă la mai multe firme de cosmetice pentru curățarea și hidratarea tenului, la firme de accesorii și telefoane mobile, la firme de haine sau de catering, scrie click.ro.

Totodată, după ce a devenit mămică, Gina Pistol a promovat pe contul ei de Instagram unde are peste un milion de urmăritori, produse pentru nou-născuți, ceaiuri, haine, cărucioare, produse pentru îngrijirea bebelușului și altele.

Din ce câștigă bani Gina Pistol de când a devenit mamă. A pierdut două emisiuni la Antena 1

Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol

Proaspeții părinți nu au arătat până acum poze cu chipul fetiței lor. Cântărețul în vârstă de 37 de ani nu-și dă seama momentan cu cine seamănă fiica lui și a Ginei. Știe însă că are picioare lungi.

„Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus.

Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus acum câteva zile Smiley „La Măruță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *