Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Zodiac chinezesc pentru 30 mai 2021. Duminică este o zi guvernată de Pământ Yang și de Tigru

Elementul Pământ este cel mai pașnic dintre toate, astfel că ziua este mult mai calmă și are o energie care predispune la relaxare.

Nu rata: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin au o zi relaxantă și creativă în același timp, în așa fel încât pot avea idei îndrăznețe despre ceea ce urmează să facă în viitorul apropiat, în cadrul familiei.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt înconjurate de familie, de rude, de prieteni și fac planuri pentru a merge împreună la evenimente importante din familie, unde se vor întâlni cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult.

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin pot fi mai preocupați de starea de sănătate a lor, a părinților, de casă, de tot ce ține de spațiul lor intim, familial pe care vor să îl îmbunătățească.

Citește și: Horoscopul clasic pentru săptămâna 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii fac schimbări importante

Pericol de accident, pentru Apă Yang și Apă Yin

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt sfătuite să fie mai atente, fiindcă este pericol de accident sau de amenzi în trafic. Pot simți că își pierd răbdarea cu persoanele care nu le înțeleg nevoile și cărora le solicită sprijinul în această zi.

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin investec bani sau cheltuiesc neașteptat, însă totul este conform planurilor și așteptărilor lor, motiv pentru care nu sunt deloc supărați.

Te-ar putea interesa: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze tradiționale, nativii din an de Maimuță au o zi mai puțin bună, iar cei din an de Mistreț au o zi excelentă. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa foto: captură video YouTube / Horoscope & Divination

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *