Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Trafic” de copii acasă la EBA Cum au „livrat” ex-iubitul și ex-socrul, pe rând, „comorile” fiicei fostului președinte

Zarvă mare în fața imobilului unde locuiește Elena Băsescu, fiica cea mică a ex-președintelui României. Implicați au fost cei trei copii ai brunetei, Gheorghe Ionescu, fostul ei socru, dar și ultimul iubit al acesteia, Cătălin Gheorghe, alias Tomată. EBA a fost în alertă maximă, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, motivul, precum și imagini de la fața locului.

De o bună perioadă, Elena Băsescu s-a retras din lumina reflectoarelor și a preferat să se concentreze pe creșterea celor trei copii și pe cariera politică. Familia reprezintă, însă, prioritatea numărul 1 a brunetei. Pentru că-și dorește ca Anastasia, Sofia Anais și Traian să aibă o viață liniștită și fără lipsuri, EBA a păstrat legătura atât cu ultimul iubit, cât și cu Bogdan Ionescu, zis Syda, singurul bărbat cu care a fost căsătorită.

Relație excelentă cu foștii parteneri

Motiv pentru care nu are nimic împotrivă ca micuța Anastasia să petreacă timp alături de tatăl ei, Cătălin Tomată, căruia i-o încredințează atunci când el îi solicită acest lucru. Situația este identică și cu familia Ionescu, căreia EBA îi “împrumută” pe Sofia Anais și Traian cu fiecare ocazie ivită. Un lucru care merită apreciat, pentru că nu întotdeauna, după despărțire, între părți rămâne o relație bazată pe înțelegere și respect.

(NU RATA: SYDA A FĂCUT “INSTRUCȚIE“ CU COPIII, LA MARE)

Elena Băsescu și-a așteptat cu sufletul la gură copiii

Cert este că, zilele trecute, în fața imobilului din zona Hala Traian a fost zarvă mare, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. Primul la poartă s-a prezentat Cătălin Gheorghe, în brațe cu Anastasia. După ce a petrecut câteva zeci de minute în compania fetiței sale, cel supranumit „Tomată” a adus-o pe micuță înapoi acasă, așa cum a fost înțelegerea. EBA l-a așteptat la intrare și, după o discuție scurtă cu cel care i-a fost iubit, copilul a fost dus în camera sa, iar tânărul s-a retras încotro avea treabă.

Cătălin Tomată o aduce pe micuța Anastasia acasă

(VEZI AICI: MEZINA FOSTULUI PREȘEDINTE REVINE “ȚIPLĂ” ÎN JOC. CÂT DE MULATĂ A APĂRUT EBA ÎN CARTIERUL MILIONARILOR)

La distanță de o oră, Elena Băsescu a ieșit din nou din casă, însă, de această dată, pentru a-i prelua pe Traian și Sofia Anais, cei doi copii pe care îi are în urma căsătoriei cu Bogdan Ionescu, zis Syda. Micuții au fost aduși de bunicul lor, Gheorghe Ionescu, fostul socru al celei cunoscută drept EBA. După ce s-a “achitat” de sarcină, milionarul a părăsit zona, iar fiica cea mică a fostului președinte al României a continuat să aibă grijă de copiii ei, singură, așa cum face de o bună perioadă.

Gheorghe Ionescu ajunge acasă la fosta sa noră, cu Sofia și Traian

EBA are doi copii cu Syda și o fetiță cu Cătălin Tomată

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, zis Tomată, au împreună un singur copil, pe micuţa Anastasia (3 ani). De precizat că Sofia Anais (7 ani și jumătate) şi Traian (6 ani și jumătate), ceilalţi micuţi cu care EBA se mândrește, provin din căsătoria ei cu Bogdan Ionescu, zis Syda.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat în 2016, după patru ani de căsnicie. “Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a dezvăluit EBA, la scurt timp după divorțul de Syda.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *