Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Culiță Sterp a fost descalificat de la „Survivor România”. „Îmi cer scuze”

Culiță Sterp a fost descalificat de la „Survivor România” 2021. Faimosul a fost eliminat din competiție și a făcut primele declarații. Abia așteaptă să revină în România.

Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu, după unificarea celor două echipe la „Survivor România” 2021. Faimosul nu a mai dorit să mai continue lupta pentru supraviețuire din Republica Dominicană, pentru că vrea să fie alături de iubita lui, Daniela Iliescu, atunci când îl va aduce pe lume pe băiețelul lor, scrie wowbiz.ro.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat în primul consiliu de nominalizare din această săptămână că Faimosul este descalificat și va pleca acasă, în România.

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția «Survivor România». Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi a refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție.

Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță”, a spus prezentatorul.

Motivul pentru care Culiță Sterp a fost descalificat de la „Survivor România”. „Îmi cer scuze”

Daniel Pavel a continuat declarațiile și a dezvăluit motivul pentru care Culiță Sterp își dorește să ajungă cât mai repede în România.

„Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la «Survivor». Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția «Survivor România». Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat prezentatorul.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SMbSVpZ-7yg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseele din Republica Dominicană

Faimosul a cerut să fie trimis acasă.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu «Survivor» până nu ajung acasă alături de copilul meu și soția mea.

Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp, care va ajunge curând în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *