Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Incredibil. Un bărbat a fost bătut și abandonat cu mașina în pană, după ce a cerut bon fiscal șoferului de la tractări auto

Scandal în Timișoara, după ce un bărbat a apelat la o platformă de tractări, văzând că a rămas în pană imediat după ce a cumpărat o mașină.

Când a ajuns la destinație, bărbatul i-a cerut bon fiscal celui care i-a tractat mașina. Acesta din urmă a refuzat și s-a enervat total, moment în care a început și o bătaie.

Poliția sosită la fața locului a încercat să aplaneze conflictul, spunându-I bărbatului agresat că trebuie să plătească transportul mașinii, căci altfel firma de tractări îi va confisca autoturismul. Celălalt şofer intervine şi spune chiar că este în stare să o ducă înapoi în Sebeş pe banii săi.

„În cursul zilei de ieri la secţia 3 Poliţia Urbană Timişoara au fost înregistrare două plângeri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat pentru Observator Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Potrivit Ordonanţei 28 din 1999 invocată de cel agresat în discuţia cu poliţistul, privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, are însă şi excepţii pentru eliberarea bonurilor fiscale.

Unul dintre punctele de lege prevede că „activitățile desfășurate ca profesii libere sub toate formele de organizare care nu implică crearea unei societăți comerciale, precum și activitățile economice desfășurate în mod independent de persoanele fizice autorizate potrivit legii, cu excepția activităților de taximetrie auto pentru mărfuri și persoane”.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *