Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 29 mai 2021. Vărsătorii pot întâlni iubirea

Horoscopul zilei de 29 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător au șanse mari să înceapă o nouă relație, dacă sunt singuri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte creativi, au imaginație și găsesc soluții la toate problemele care le apar în cale. Nativii au idei bune în zona profesională, sunt foarte convingători astăzi și cei care trebuie să negocieze ceva, cu siguranță vor ieși în câștig. Posibil să simtă o înfrânare în exprimarea unor emoții și sentimente, însă vor face tot posibilul pentru a-și armoniza relația cu partenerul de viață.

Horoscop Taur

Taurii se simt creativi, au inspirație și se pot exprima artistic destul de bine, de armonios, chiar poetic astăzi. Nativii își exprimă cu mult curaj talentele, scot la suprafață abilități pe care altă dată le-ar fi ascuns subtil. Pe de altă parte, Taurii au idei financiare foarte bune și analizează variante de a-și îmbunătăți veniturile. Unii pot avea idei despre cum să-și valorifice talentele personale. Totuși, atenție la cheltuieli! În cuplu, nativii caută armonia.

Horoscop Gemeni

Astăzi, zodia Gemeni este gazda conjuncției dintre Venus, planeta iubirii și a banilor, și Mercur, guvernatorul lor. Nativii vor fi destul de expresivi, poate chiar prea expresivi, însă aspectul îi ajută mult în zona artistică, în exprimarea creativității. Imaginația este la cote înalte, inspirația de asemenea, însă și un nivel mai mare de confuzie va fi resimțit, iar intuiția s-ar putea să-i înșele, context resimțit mai ales în situații ce țin de propria persoană, de zona sentimentală și financiară. Oricum, vor evita conflictele și vor căuta înțelegerea în relațiile cu cei din jur.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de uniunea a două planete puternice în sectorul trecutului și subconștientului. Este vorba de Venus, responsabilă cu iubirea, și de Mercur, responsabil cu gândirea. Cumva, acest context îi poate zgudui din temelii pe interior și de la caz la caz pot avea parte de revenirea unor amintiri, de frământări, de regrete, de un dialog interior puternic și apăsător, însă ar putea avea și revelații și astfel să intre în armonie cu ei înșiși. Cei care au latura creativă dezvoltată pot transpune totul în plan artistic cu multă inspirație. Horoscopul de azi le cere mai multă odihnă și relaxare.

Horoscop Leu

Leii au parte astăzi de aspecte frumoase, de susținere în sectorul vieții sociale, semn că vor ieși din casă și vor căuta să se distreze, să se relaxeze mai mult. Nativii sunt sociabili, își fac ușor noi cunoștințe, însă pot fi destul de direcți în comunicarea cu ceilalți și pot spune și ceea ce nu trebuie. Oricum, este o zi a împăcărilor, nu a certurilor. La o șuetă pot avea idei bune, pot primi sfaturi legate de un proiect în care sunt implicați sau pot primi o ofertă de a se alătura unui proiect de grup. Horoscopul zilei îi susține să-și facă planuri de viitor.

Horoscop Fecioară

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, este astăzi în conjuncție cu Venus, planeta iubirii și a banilor, în sectorul carierei. Nativii pot primi vești bune din această direcție, pot avea idei despre cum să își atingă niște obiective sau pot primi sfaturi utile despre cum să-și îmbunătățească situația profesională. Pe de altă parte, mulți nativi se preocupă de imaginea lor și vor să se pună într-o lumină bună în fața celorlalți.

Horoscop Balanță

Venus, guvernatoarea celor născuți în zodia Balanță, își unește astăzi energia cu Mercur, iar nativii vor fi mai comunicativi, mai expresivi, dar și mai plini de imaginație, mintea lor funcționând în toate direcțiile. Își conturează aspirații înalte, își fac planuri de viitor și pot analiza dintr-o perspectivă mai rațională niște principii și convingeri de viață. Unele Balanțe pot decide să facă un curs, să se înscrie la un seminar, să studieze sau să cerceteze ceva ce îi pasionează.

Horoscop Scorpion

Scorpionii caută astăzi armonia în relații și sunt dispuși să renunțe la unele fixații, la unele dorințe personale pentru plăcerea partenerului. Comunicarea cu persoana iubită este profundă și unii chiar se pot împăca după o ceartă. Este o zi care poate aduce discuții financiare, atât în cuplu, cât și cu alți parteneri cu care împart bunuri comune. Horoscopul de azi poate aduce discuții intime, chiar despre viața sexuală, și ocazia de a alunga monotonia din cuplu.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de o conjuncție care se petrece în sectorul relațiilor între Venus, planeta iubirii și banilor, și Mercur, chiar planeta guvernatoare a acestui sector. Ei bine, nativii au ocazia să-și armonizeze relația de cuplu și ar trebui să profite de acest context pentru a rezolva neînțelegeri sentimentale, iar cei care sunt singuri pot cunoaște o persoană care să le capteze interesul. Contextul îi favorizează și în relațiile profesionale pentru că pot veni cu idei bune, pot avea parte de discuții importante, însă ar trebui să fie mai atenți la negocieri.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt foarte creativi în activitățile pe care le întreprind astăzi, iar cei care prin meseria lor au contact cu zona artistică pot surprinde prin imaginație și expresivitate. Pe de altă parte, este o zi în care pot discuta despre probleme de sănătate, despre nevoile lor personale, dar și ale partenerului și pot găsi soluții și remedii bune dacă se confruntă cu diferite neplăceri, chiar și afecțiuni. Horoscopul de azi le cere mai multă relaxare și odihnă și îndepărtarea de factorii de stres.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de o conjuncție importantă astăzi în sectorul iubirii. Este vorba de întâlnirea lui Venus (iubirea) cu Mercur (comunicarea). Contextul astrologic îi susține mult pe nativi să-și rezolve neînțelegeri ce țin de viața sentimentală, să aducă armonia în cuplu, iar cei care sunt singuri sunt mult mai dornici de flirt și de a începe noi povești romantice. Vărsătorii au toate cuvintele la ei când vine vorba de a cuceri, însă trebuie să aibă grijă la ceea ce promit acum. Horoscopul zilei îi susține și pe cei care sunt părinți să ajungă mai ușor la înțelegeri cu copiii.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești se simt mult mai bine din punct de vedere emoțional, sunt mai înțelegători și mai iertători cu cei dragi, mai ales cu familia, și sunt mult mai deschiși în dialog cu aceștia. Unii Pești pot vorbi acum despre ceea ce-i doare, despre ceea ce țin ascuns în suflet de mai multă vreme. Este o zi favorabilă pentru mici reorganizări și redecorări în locuință.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *