Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“După 2 săpămâni, l-am pierdut”. Când îl va conduce pe ultimul drum

Neta Soare traversează una dintre cele mai triste perioade din viața sa. Soțul ei a încetat din viață, după ce a fost diagnosticat cu o maladie care a răpus multe destine de-a lungul timpului. Deși, inițial, organismul său a raspuns bine la tratamentul care i-a fost administrat, ulterior, el a început să se simtă extrem de rău, medicii neputând să îl salveze. Cântăreața a oferit mărturii copleșitoare despre cauza morții bărbatului iubit.

Soțul artistei Neta Soare, mort după ce a fost diagnosticat cu bronhopneumonie

Îndrăgita solistă de muzică populară a povestit într-un interviu acordat prin telefon că soțul ei că s-a internat în urmă cu două săptămână, pentru că era foarte răcit. Aici, medicii i-au pus diagosticul de: bronhopneumonie.

“A fost internat pentru stabilirea unui diagnostic. Acolo a răcit foarte tare, a făcut bronhopneumonie, şi din cauza acestei afecţiuni a şi decedat după două săptămâni. A stat o săptămână pentru tratament pentru bronhopneumonie, au zis că este în regulă, că este bine, numai că nu şi-a mai revenit, foarte greu a fost. După două săpămâni, l-am pierdut”, a declarat Neta Soare în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Despre bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 35 de ani, vedeta a mai spus: “O viaţă de om, doi oameni care s-au înţeles, el m-a înţeles pe mine că eu am avut o viaţă agitată în sensul că programul meu a fost mai dezordonat, ştii când pleci dar nu ştii când te întorci acasă, m-a însoţit când a putut în deplasările mele, dar asta e, după atâţia ani vine un moment în care… adică, la noi chiar a sosit momentul în care el a plecat pe ultimul drum”.

Neta Soare își va conduce soțul pe ultimul drum mâine

“Astăzi (n.r.: ieri), soțul meu a plecat într-o lume mai bună, vă așteptăm mâine (n.r.: azi), începând cu orele 12:00 la capela Bisericii Oota din cartierul Valea Roșie, iar duminică, la orele 12:30, îl vom conduce pe ultimul drum. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este mesajul publicat pe Facebook de solistă la câteva ore după ce a aflat că bărbatul iubit a încetat din viață.

Sursa foto: Facebook

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *