Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum o susține Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu după scandalul de astăzi “disputat” cu Alex Bodi! Fosta prezentatoare radiază de fericire

Gabi Bădălău pare că și-a găsit echilibrul alături de Bianca Drăgușanu, motiv pentru care, acesta a fost printre primele persoane care au susținut-o după scandalul “disputat” astăzi cu Alex Bodi. Fericită și simțindu-se iubită, diva a împărtășit momentele de bucurie pe social media, unde a primit sute de mesaje de încurajare.

Gabi Bădălău, surpriză pentru Bianca Drăgușanu după scandalul “disputat” cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu continuă să rămână o femeie puternică și nu se lasă doborâtă de filmarea apărută astăzi în care este căzută inconștientă lângă pat și, totodată, nici de declarațiile făcute de Alex Bodi. În această după-amiază, ea s-a întâlnit cu viitorul soț care i-a dăruit un buchet impresonant de trandafiri albi, rox pudră și portocalii. Fosta prezentatoare se afla în autoturism împreună cu fiica sa, Sofia, care a fost uimită de surpriza florală.

“Ce buchet mare!”, a spus fetița Biancăi Drăgușanu pe înregistrarea publicată pe IG Story.

“Îți place buchetul lu’ mami?”, a întrebat-o celebra blondă, iar micuța ei prințesă a răspuns: “Da”. Ulterior, afacerista i-a lansat o provocare fiicei sale: “E superb? Câte flori sunt acolo?”, iar aceasta a început să numere trandafirii, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Gabi Bădălău a sperat că gestul său o va face pe viitoarea lui soție să nu pusă la suflet conflictul care s-a aprins și mai mult azi între ea și Alex Bodi, bărbatul de care a divorțat în urmă cu mai bine de un an.

Bianca Drăgușanu a primit un uriaș buchet de trandafiri de la viitorul soț, Gabi Bădălău © Instagram Stories

Nu rata: Bianca Drăgușanu îl umilește pe Alex Bodi: “Taci! Port tocuri mai mari decât bărbăția ta!”

La începutul acestui an, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, declarații acide după ce a aflat despre nunta spectaculoasă a lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: “Să își asume tot, să-mi acorde divorțul”

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *