Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce fel de mamă e Amalia Năstase. „Nu-i las pe copii să experimenteze toate chestiile”

Amalia Năstase e mama a trei copii. Aceasta a dezvăluit într-o emisiune televizată ce fel de mamă e și cum își ajută fiicele, dar și băiețelul să pornească pe propriul lor drum în viață.

Din mariajul cu Ilie Năstase, Amalia are două fiice, pe Alessia și pe Emma. După divorț, aceasta a început o poveste de iubire chiar cu partenerul ei de afaceri cu care este căsătorită și acum. Cu el are un băiețel, pe Toma.

Vedeta s-a preocupat mereu de creșterea și educația copiilor, iar acum a dezvăluit că nu i-a lăsat și nu îi lasă să experimenteze chiar totul. Îi lasă însă să își aleagă propriul lor drum în viață, să aleagă carierele dorite.

„Nu i-am lăsat să facă chiar toate tâmpeniile și nu-i las să experimenteze chiar toate chestiile pentru că le explic și au văzut și din experiența mea că nu e ok să fumezi, nu e ok să bei. (…)

N-ai de ce să încerci ceva care știi sigur că nu e ok. În alte privințe le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu așa avea niște obiecții. Sunt copii cerebrali care merită să-și aleagă singuri calea fără să le spun eu ce e mai bine pentru ele”, a declarat Amalia Năstase despre fiicele sale, la Antena Stars, conform spynews.ro.

Amalia Năstase, alături de fiicele sale și de fiul ei într-un pictorial pentru revista VIVA!

Printre altele, Amalia Năstase a ținut să declare că prioritatea numărul unu sunt copiii. Chiar dacă e ocupată din punct de vedere profesional, chiar dacă are multe proiecte, familia e pe primul loc.

„Am avut foarte multe situații în care poate nu am procedat bine, dar după am muncit împreună cu copiii mei, ca să reparăm situația respectivă. Poate ești mai obosit sau poate n-ai fost atent o perioadă, dar trebuie să te întorci și să-ți aduci aminte că prioritatea ta numărul 1 sunt copiii”, a mai mărturisit aceasta.

Fosta soție a lui Ilie Năstase e de părere că un părinte trebuie să fie părinte prima dată cu copilul lui, nu prieten. Ea susține că așa formezi un adult care la vârsta de 18 ani poate lua singur deciziile.

„Mama poate să fie prietenă cu copilul până la limita la care copilul nu mai este educat. Tu ca părinte ai obligația ca până la 18 ani să formezi un adult care se va descurca singur și care nu se va da cu capul de toți pereții când iese din casă. Dacă ai un copil care la 18 ani are nevoie de mii de ajutoare să se descurce în viață înseamnă că ai fost prea prieten cu copilul tău. Trebuie să pui niște limite la un moment dat. Prima dată ești părinte, apoi ești prieten”, a explicat Amalia Năstase în direct la TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *