Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Băiețelul Andreei Mantea și al lui Cristi Mitrea a împlinit 6 ani. Imagini de la petrecerea lui David

Băiețelul Andreei Mantea și al lui Cristi Mitrea a împlinit 6 ani, iar mama lui i-a organizat o petrecere pe cinste. Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a mulțumit celor care le-au fost alături într-o zi specială.

„6 Anisori! Nu aș fi crezut niciodată ca acești ani vor trece atât de repede… La multi ani, Puiul meu mult dorit!”

„A fost o zi foarte grea și emoționantă pentru mine. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, din tot sufletul meu!

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și tuturor celor care încă sunt! Cu toții sunteți minunați!”, a scris Andreea Mantea pe contul de socializare.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au rămas în relații de
prietenie

Cristian Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, în vârstă de 34 de ani, și tatăl băiețelului ei, a împlinit anul trecut, 39 de ani, pe 13 iulie.

Cu această ocazie, prezentatoarea de la Kanal D i-a făcut o surpriză care i-a surprins pe apropiați. Vedeta și David s-au întors din Turcia pentru a sărbători alături de celebrul luptător.

Chiar dacă relația celor doi nu a funcționat, aceștia au rămas în relații de prietenie, de dragul băiețelului lor. Andreea și Mitrea s-au îndrăgostit în timpul show-ului „Burlăcița”, Cristi Mitrea fiind bărbatul pe care aceasta la ales ca iubit, la finalul emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *