Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un asistent social s-a aruncat în fața trenului Pașcani

Tragedie la Iași, unde un asistent social nu a suportat chinul sufletesc după ce a divorțat și s-a sinucis. El s-a aruncat în fața trenului cu ruta Pașcani – Iași și nu a mai avut nicio șansă să fie salvat de echipa medicală ajunsă acolo prin apel la 112.

Bogdan Pintilii era numele bărbatului și lucra la Spitalul de Boli Infecțioase. El a așteptat trenul la intrarea ăîn Iași și s-a aruncat, brusc, în fața locomotivei. A murit pe loc. ”Accident feroviar la intrarea în Iași, o persoană s-a aruncat în fața trenului 5423 Pașcani – Iași. Victima prezintă leziuni incompatibile cu viața, cutia craniană spartă, corp sfârtecat. La locul evenimentului s-au deplasat cadre de la Poliția TF Iași”, au făcut precizarea cei de la ISU Iași, potrivit botosaninews.ro. (CITEȘTE ȘI: SE REDESCHIDE SCULPTURA DE PE CARE S-AU SINUCIS MAI MULȚI OAMENI! CE VOR FACE, ACUM, PAZNICII VIDEO)

Un asistent social s-a aruncat în fața trenului Pașcani – Iași! Divorțul l-a împins la decizia capitală

Se pare că bărbatul nu a suportat faptul că se despărțise de soție. Tocmai se încheiase divorțul, iar el intrase într-o mare depresie, de care nimeni nu a știut. A pierdut apoi și mulți bani la jocurile de noroc, iar la scurt timp avea să ia teribila decizie, de a-și pune capăt vieții. (NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE S-AR FI SINUCIS CRISTIAN PETRESCU: “SUFEREA DIN CAUZA PROBLEMELOR CU COPIII”. SEMNALUL ALARMANT TRAS DE UN PSIHIATRU DUPĂ DRAMA PETRECUTĂ ÎN IAȘI)

Din păcate, a reușit s-o facă.

Sursa foto: pixabay.com

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *