Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana Chivu l-a dat în judecată pe medicul care i-a distrus posteriorul „Le-am cerut daune de 300.000 de euro”

Loredana se află în plin proces cu medicul estetician care i-a greșit operația la posterior, afectându-i grav fesele după un ser injectat, nou apărut pe piață.

Sexoasa blondină vrea ca doctorul să plătească pentru ce a făcut și cere daune în valoare de 300.000 de euro.

De asemenea, CANCAN.RO a aflat în urmă cu ceva vreme că șeful clinicii private la care Loredana a suferit intervenția ar fi mituit-o cu bani pentru a nu face publică această experiență nefericită. Mai mult,  ar fi vrut să-i dea la schimb o mașină de lux. Loredana a infirmat totul acum, spunând că se judecă pe cale legală.

„Am proces cu ei. I-am dat în judecată. Este un proces civil, le-am cerut daune de 300.000 de euro și încă unele lucruri”, a spus Loredana Chivu pentru playtech.ro.

Operația estetică la posterior a avut loc cu doi ani în urmă, iar Loredana a fost de acord să i se injecteze un ser nou în fese. În urma operației fosta asistentă TV a acuzat dureri foarte mari în zona respectivă și a fost nevoită mereu să se bandajeze pentru a nu se infecta. Persoane din anturajul vedetei spun că aceasta a mai făcut cel puțin zece operații pentru a îndepărta serul respectiv care i-a afectat posteriorul extrem de mult.

VEZI ȘI: Loredana Chivu a lăsat sătenii cu gura căscată. Vedeta și-a dus bolidul de 300.000 de euro pe ulițele din Lungulețu

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *